torstai 12. huhtikuuta 2012

Ja vielä kerran . . . Tuhti . . .

  Talkkarin akalla on, joko valikoiva tai helvetin pitkä muisti sillä rangaistusta on taas tulossa. Sentään on netistä pysytynyt estämään tiettyjä elementtejä, kuten Tukiainen, Tuksu jne. mutta sana Glamouri on jäänyt näemmä laittamatta listalle. Jostain tuo naarani on saanut pieneen päähänsä iskostettua ajatuksen, että SEN poliisi- TV:n jakson katsomme yhdessä missä nämä örveltjä-glamour- siskokset joutuvat putkaan.
  Talkkari mitä on maailmalta kuullut, niin taas on Tuksulla tullut otetuksi väärässä värijärjestyksessä ne masennuslääkkeet tai sitten syynä sekoiluun on kolinalla tai tentulla tullut huuhdottua ne alas. Kaikessa sekapäisyydessään kuulemma itse on tehnyt rikosilmoituksen, mutta "lakimies" vain tutkintapyynnön. Tuhti- Tuksuhan on kyllä varsinainen seppä tulkitsemaan lakipykäliä, toisaalta tutuksi on vain tullut rikoslain kohdat missä on mainintaa pahoinpitelystä tai rattijuopumuksista. Vähän menee Tuksulla harmaalle alueelle, mutta liekö ylioppilas kumminkin hoida homman kotiin . . . . Omalla taatulla tavallaan.

 Jos Talkkari ei pääse livistämään naaraansa kynsistä, niin jälleen koomakänni ja katoamien muutamiksi viikoiksi on edessä. Ei sen puoleen, kovia jätkiä ne poliisitkin on mutta liekö kumminkin tarvitsivat jonkinlaista kriisiapua ? ? Eihän ihminen ja kun poliisikin on kaikesta huolimatta ihminen kaikkea kestä.