perjantai 19. huhtikuuta 2013

Entä jos ? ?

  Talkkarin on pakko vähän spekuloida, että jos asiat olisivat meneet toiseen malliin . . . Ensinmäisenä JOS, voidaan heittää Susan Ruususen ja ex-pääministeri Matti Vanhasen romanssi; Menevät naimisiin ja tuppeensahattua lautatapulia ei etsittäisi, Vanhanen vallankahvassa presidenttinä, Susan Vanhasen "kahvassa" ja Kreikalle ei olisi lainattu euron euroa.

  Toinen entä JOS; Ike Kanerva alkaa txt- viestien, sekä muutaman yhteisen illan ja yön Hotel Hamburger Börsissä, alkavat pitämään tiivimmin yhteyttä. Ulkoministeri Kanerva esittelee uuden tyttöystävänsä Johanna Mia Maria Tukiaisen Itsenäisyypäivän vastaanotolla. Johanna vetää ex- tempore muutaman kappaleen orkesterin kanssa ja presidentti  on innoissaan ja kutsuu Johannan ykstyiselle brunssille Mäntyniemeen. Kanervan lukuisten virkamatkojen itseoikeuttettuna kuningatteran mukana on vuoroin Julia ja Johanna. Johanna, kun on kiireinen ennennäkemättömän suosion saaneiden glamouristen ravintola- show:n tuomasta keikkakiireistään. Johanna on useampana vuotena Pelastakaa Lapset- tapahtuman pääesiintyjänä.
  Johanna on huomannut itsellään ja siskollaan päihdeongelman, josta he pääsivät irti kristillisten piirien ja oman syvän uskonnolisuuden kautta irti. Johanna saa idean perustaa ykstyisen päihdehoitolan malliin Betty Ford. Tulokset ovat niin vakuuttavia mm. Matti Nykäsen totaalinen raitustiminen ilman retkahduksia (5 vuotta kuivilla), että yhteiskunta antaa 100% rahoituksen. Jopa itse Gorbatsov haudan takaa ilmestyy katuvana hoidattamaan juoppouttaan, päästäkseen hevetin esikartanosta taivaaseen Jeesuksen taakse seisomaan.

  No joo, Talkkari on vähän tässä hassutellut 6:n promillen kännissä . . tarkastettu muuten 24:n polisiipartion alkomittareilla.