maanantai 8. huhtikuuta 2013

Keikkaa pukkaa . . .

  Talkkarilla kun on ollut viikonloppu aikaa miettiä, mitä tai mihin Tukiaisten glamourisen nauhatanssi- strippausshowta kannattaisi ehkä markkinoita, niin tuli jokunen varteenotettava vaihtoehto mieleen.

1. Tokihan paljon maailmaan nähneet Glamouriset Tukiaiset tullaan pyytäämään esiintymään itse Kim Il Sun ja Kim Jong-Ilin muumioille . . . sillä nykyinen Pohjois- Korean hallitsija Kim Il- Un kuullut, että Juulia oli parantunut täydellisesti keuhkoveritulpastaan rukouksen voimasta. Lienee ajatuksena on, että isä ja isoisä heräisivät henkiin auttamaan nykyisen tilanteen hoitamisessa Korean niemimaalla.

2.  San Fermin- festivaalien aikaan heinäkuussa, kun juostaan kuuluisa Pampolan härkäjuoksu, ovat Tukiaisten siskokset kera homoseksuaalistylisti- kihlattunsa kanssa olisi markkinarakoa, jos jonkinlaisiin nauhatansseihin.

3. Savolinnan oopperajuhlilla, kun pitäisi olla hieman "kevyempää" musiikka, estraadille voisi Tallukka- "tanssijat" laittaa vetämään show:nsa.

Nooh, miksi Talkkari näin suurellisia juttuja visioi, niin syynä on taas juoppolallien touhut taas . . Tukholmassa kuulemma odottaa levytysstudio . . . ammattilaisilla miehitettynä . . .