lauantai 13. huhtikuuta 2013

Talkkarin lauantaisauna . . .

  Talkkari on taas käynyt saunassa, lauantaisaunassa . . .  Jonkinlaista kaapin paikan hakemista on ollut ilmassa . . nimitäin ei tuo Talkkarin naaras ole vieläkään päättänyt helvetillisen Ikean- kaapin paikkaa . . . valssia on Talkkari vetänyt, milloin makuuhuoneessa milloin parvekeella, tämän helvetin kaapin kanssa.

  Mutta nyt on lauantai ja perinteinen saunapäivä . . . Talkkari ajatteli sitten näyttää kaapin paikan naaraalleen. Saunassa alkuun heiteltiin kepeitä löylyjä ja Talkkari alkoi "puuduttamaan" itseään tulevaan koitokseen, oluella. ( Väärä valinta- ei puuduta ) Nainen siitä oikein innostui ja kaivoi kaapien kätköstä vihdan / vastan . . . tai molemmat. Heiteltiin siinä löylyjä ja Talkkarin naaras innostui hakkaamaan itseään . . tarkennuksena vihdalla / vastalla. Meni hetki jos toinenkin, niin pakkohan Talkkarin oli ottaa ns. Nykäs- asento . . . ( kaksinkerroin tuskankihi otsalla ). Ja lienee jonkinmoinen naksahdus kävi Talkkarin päässä, kun vaatimalla vaati naarastaan myös vihdalla / vastalla selkää pieksemään . . . ja toinenhan innostui siitä; Opi saatana poika saunomaan . . . Ja poikahan oppi . . . voi sitä iloa kyynelten takaa . . .

  No, maanataina sitten on Talkkarin mentävä kauppaan . . hommamaan uusi ovi, ensinnäkin löylytyshuoneeseen ja pukuhuoneeseen, sekä myös parvkkeen oven . . . Onneksi Talkkarin akka oli vetänyt parvekkeen lasit auki ( arvaten tulevan ) niin ne sentään säästyivät tällä kertaa . . . Talkkari nimittäin roiskaisi parvekkeelta ja juoksi kulkuset kilkattain lähellä olevaan ankka- lampeen viilentämään oloaan . . .

  Loppuraportti ilmestyy myöhemmin, jahka  . . . Talkkari pystyy  . . . Tämänkin sisarhentovalkoinen hakkasi rystyset verillä Talkkarin monotonisen sanelun mukaan.