perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tuoteväärennöksiä.

  Tuoteväärennyksiä on tehty maailman sivu ja tahti senkun kiihtyy. Joskus muinoin täällä Suomessa tehtiin naapuri kateelliseksi eräälaisella itsepetoksella, hommattiin joku mersun 300:n diesel- ambulanssi ja Saksasta tuotatettiin koppa ja kas . . pihalla sitten soi vaikka 500 SEC:n mese.

  Tasaisen tappavaan tahtiin tulli nappaa näitä feikkeja, mutta Talkkaria on alkanut mietityttämään ns. tavallaan aineettoman palvelun laillisuus. . . Artistihan myös vanhenee, lie kilojakin tulee lisää ja paikat alkavat jonkin verran riippumaan . . . ja lienee ne keikkajulisteetkin päivitetään sopivin välein päivitetään.
  Talkkari tässä taannoin laittoi koleegan kysymään kuluttaja- asiamieheltä, että mitä mieltä on jonkun kuuluisuuden henkilön tilaamisesta pelkän kuvan perusteella. Ja vastaus tuli, kuin apteekin hyllyltä: Mitään ns. aikarajaa ei ole olemassa, mutta jos kuva ja todellisuus eivät läheskään kohtaa, niin voi tilauksen perua, mutta kumminkin . . .
Se "mutta" jäi vähän ihmetyttämään Talkkariakin . . . ja ihmetyttää edelleen . . .

  Sillä eräs kaukainen talkkarien salaseuran jäsen oli ajatellut piristää peräpohjolan toimipisteen ankeata kevättä tilaamalla artistin paikalle. Onnekseen, siis todella onnekseen sentää aikeestaan mainitsi tänne pääkaupunkiseudulla oleville salaseuran jäsenille. Pantiin sitten pikana vähän oikeanlaista dataa menemään tälle onnettomalle, jolla töllin ikkunatkin metsään päin.
  Oli laittanut tulemaan tällaisen jutun, että tilaa nämä sinne kevätkauden avajaisiin:
http://www.dollsdancers.fi/esiintyjat.html 
  Ja täältä lähti sitten vähän tuoreempaa tai siis paljon tuoreempaa dataa takaisin:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c0.0.403.403/p403x403/47873_3765781703447_371585795_n.jpg
ja
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/431969_514078791975107_443654051_n.jpg

  Meni siinä pojilla pasmat sekaisin ja vielä hyväkkäät väittivät, että kyseessä olisi jonkinmoinen kuvien käsittely. No, lisää oli laitettava ihan videonkin muodossa, että uskoivat. Pitihän poikain päästä katsomaan todellisia naaraita, joten järjestettiin lipun viikonlopun sexhibition- messuille Helsinkiin. Tosin yksi asia on taatusti varmaa . . . Ei pojat näe Glamourista hellokittynauhatanssi showta . . .
  Talkkarien salaseuran eräs jäsen, siis itseasiassa koko sopan kokoon keittänyt hyväkäs on niin paljon järkyttynyt tästä tuoteväärennyksestä. Näyttää vahvasti siltä, että  koko loppuelämänsä tulee olemaan yökastelija sekä impotentti.