torstai 18. huhtikuuta 2013

Suunnitelmia, jalat turvallisesti ilmassa.

  Aivan ensimäiseksi Talkkarin täytyy hieman oikaista erästä asiaa, sillä Glamourista Tuhdimpaa Tukiaista on reinattu ja paneteltu, vaikka "hän" on Jordan- Pamela Andessonin näköinen maailmanluokan "kaunotar". Toden totta, ei voida sanoa tai verrata Johanna Mia Mariaa ryhävalaaseen  (Megaptera novaeangliae).  
  Talkkari onkin ajatellut hieman tarkentaa ja lievittää Johannan ja Julian kaipuuta MIAMI:n lämpöön ja galamour- elämään. Lienee parempi jatkossa kutsua itse painavaa suuruutta Manaatiksi tai Lamntiiniksi (Trichechus manatus). Tuo luonnon elävä on erittäin utelias ja siksi joutuu monasti onnettomuuksiin Miamin vesillä.

  Ettei ihan glamourisiin muistoihin tavallinen rahvas täysin vaivu, niin itse "suuruus" (painonsa puolesta) on alkanut ryhdistäytymään ? ?  Sillä vahvistamattomien huhujen mukaan on oikein palkattu Personal trainer ja kavitaatio- hoidot olvat alkamassa . . . taas. Aikomus vähentään läskin määrää on todella kunnianhimoinen . .  L(äski) / M(ahtava)- koosta on tarkoitus pienentyä jopa 3:n vaatekoon verran . . . Talkkarin täytyy kyllä henkisesti nostaa hattua, tuosta kunnianhimoisesta päämäärästä . . . Varmaan siirtyy Tunkero täydelle nestedietille, kas kun työnsä puolesta ei voi olla täysin ilman alkoholia.

  Talkkari tekemisen puuttessa taas vähän rääkkäsi internettiä ja löysi sellaisen Johanna Mia Marian väittämän City- lehdestä vuonna 2011, että Julia olisi kirjoittanut itsensä ylioppilaaksi:   
  Julia on koko ala-ja yläasteen yksi luokan parhaimmista oppilaista. Hän kävi Laajasalon ala-asteen josta siirtyi puoliksi englanninkieliseen Kulosaaren yhteiskouluun. Lukion hän suoritti Etu-Töölössä, josta valmistui yläoppilaaksi 2003.  

  Entisen ESSOn baarissa on kuulemma keksityy uusi pelimuoto entiseen päivämäärään sitoutetusta vedosta. Monipeli- aikaveto, Vedossa anneteen kaksi päivämäärää ja tapahtuma, mikä joko tulee tapahtumaan tai sitten ei. Esimerkiksi kavitatiohoitojen osalta aikaväli on luokkaa 6 kuukautta. Mutta edelleen kiihtyvässä tahdissa on lyöty vetoa Julian kohtalosta . . . Ennen juhannustako vai vuodenvaihdettä likka heittää lusina nurkkaan, lopullisesti. On myös lyöty vetoa, että raitistuu täysin  . . .  Ja miten pitkäksi aikaa, alta vuoden raittuidesta ei kuulemma oteta vetoja vastaan. Myöskin miten asia todennetaan, nimittäin osa ESSOn baarin kantapeikoista pitää luotettavimpana uutta 7 LIVE- julkaisua . . .  Suoraan numeroon, kun Julia ei ole vastanuut toviin . . .