keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Rikosilmoituksia vai ? ? ?

  Ja taas on aika päivittää Jollashovin glamourisen prinsessan tekemiset tai oikeammin tekemättäjättämiset. Arto on jonkun kaverinsa kera tehnyt ns. pilkkalaulun Tukiaisten siskoksista ja homoseksuaalistylistipoikaystäväkihlatusta, netistä löytyy ken viitsii kaivaa. Talkkari kuunteli sujuvasti kerran ja toteamuksena on, että muutaman harjoituskerran jälkeen ja sinfoniaorkesterin säestyksellä siitä olisi tullut vielä isompi hitti, platinaa olisi myynyt alle tunnissa.

  Mutta itse glamourinen suuruus (painonsa puolesta:kin) on sittemmin ns. ottanut herneet nenäänsä ( jonkun muun lisäksikö ?) ja jälleen kerran taitaa itse "lakimies" joutua viemään nipun rikosilmoituksia poliisille . . .   Toisaalta ei ole Talkkarillekaan kuulunut kutsua kuulusteluun ja asiaa kaivellessa, eipä tänä vuonnakaan taida olla tarvetta, sillä mitään asian tiimoilta ei Talkkarin kysyessä ole löytynyt. Talkkari siis on antanut lakimiehelleen / juristilleen lomaa hamaan tulevaisuuteen asti.  

  Internetin ihmeellisessä maailmassa pyöriessään Talkkari(kin) on löytänyt hauskaa katseltavaa päivän hiljaisten hetkien ratoksi;
http://www.youtube.com/watch?v=0DT7M1eHBcY  Videolla tosiaan tuodaan . . . no, loppukuvan jälkeen Talkkarillakin oli taas huomattavan kevyempi olo . . . tuli nimittäin molemmista päistä ja yhtäaikaa . . . sen varttitunnin.


  Talkkari haluaa edelleen tuoda julki sen tosiasian, että Talkkarin kirjoitusten julkaiseminen, osittainkin ilman lupaa johtaa aina rikosilmoituksen tekoon . . . Yhtä raakaa toimintaa siis, kuin Jollashovin kruunaamattomalla galmourisella prinsessalla . . .