perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kemiallisia feikkejä

  Taas on lienee pakko Talkkarinkin päivittää tietoja . . . . öööööö . . . . Glamourisesta Tukiaisesta, siitä huomattavan paljon tuhdimmasta tapauksesta. Oli kuulemma Levillä "laskettelemassa" ja varmaan oivan bisnesvaston omaavana tehnyt "keikkaa". Pahat kielet ovat kalkattaneet, että laskettelukeskukseesa olisi jaettu puhelinnumeroa, josta olisi saanut ns. aikuisviihdepalvelua . . . Ja todella tuhdimman taustoja tietäen tai siis itse kertomana, ei todellakaan olisi ihme. On itse suuruuksien suuruus vuonna 2011 julkituonut hintansa . . . 10 000 euroa / kuukausi ja matkat sekä asuminen siihen päälle. Huhujen mukaan kertalaaki olisi maksanut noin 200 euroa, siis Levillä.
  Talkkarien salaseuran erään jäsenen mukaan kauppa ei olisi oikein käynyt ja kuulemma Tuhti olisi sitä vauhdittaakseen käynyt Marian kappelissä ja jättänyt rukouspyyntöjä sinne . . . Ei senpuoleen, paikallinen kappalainenkaan ei ole ymmärtänyt niitä harahanvarpaita, apteekissa taasen tarjottiin yhtä lappusta vastaan ulostuslääkettä ja toisen lappusen mukaan kyseessä olisi ollut ummetuslääke. Sentään kyseessä on 4:n L:n ylioppilas . . .

  Entinen, siis tälle homoseksuaali- stylisti- kampaaja- poikaystävä- sulhaselle on löytynyt "nimi" . . . Juha Immonen, joka ei pärjännyt Pamela Anderson- Jodan tyyliselle Tuhdille laskettelussa . . . ei sen puoleen, tuhdin takia on hiihtohissit sitten menossa remppaan tässä kevään ja kesän aikana . . . 

  Tarkistamttoman huhun mukaan olisi Tuhdon seurue haettu taksilla Lieksaan esiintymään. Lienee vähän samaan mallin on homma mennyt, kuin Paris Hiltton- tyylisten aurinkolasien kanssa . . . feikki tai jäljitelä mikä jäljitemä . . . aitoon kun ei ole varaa.
  Tarkistettujen tietojen mukaan Lieksan suunnalla, kaupunki on melkoisen sekaisin edelleen ja perinteisten Lieksan Vaskiviikkojen nimi muutetaan . . . Glamouristen Johanna ja Juulia Tukiaisten perseen esittely hetkeksi. . . . Oli kuulemma sen verran roisia ollut meno lavalla . . . Itse suuruus oli riipaissut retonkia pois ja näyttänyt kumilla täytetyt nahkapallot kaikelle kansalle. Ainoa ken oli kade siitä oli Airiston Hulda . . . jäi riippareineen toiseksi, joten siinä meni sen naisen titteli . . Kaupungin suurimman riippurinnat. Loput yleisöstä oli kuulemma kakonut ja heikkohermoisimmat suunnanneet suoraan ulko- ovelle. Kapakoitsijan mukaan narikkaan jääneet takit saa hakea pois, Tukiainen ei ole enään paikkakunnalla . . .