keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pariutumisyrityksiä

  Telkkarissa tulee jos jonkinlaisia parittautumisohjelmia, on Maajussille morsian, Sinkkulaivaa sekä unohtamatta sentään ulkomaisia formaatteja.

  Talkkari vaan on ihmetellyt viimeisempää hutia, Sinkkulaivaa . . . kolme naista ja sellaiset vaateet miehen olomuodosta; 30-vuotias Sofia on tottunut korkeaan elintasoon ja tarkka siitä, kenen kanssa liikkuu ja tähtäimessä on jääkiekkoilija. Sara ei syty suomalaisista miehistä ja ei tuhlaa geenejään heihin. Miia rakastaa aasialaista kulttuuria ja vaatiikiin miehellään olevan vinot silmät.

  Jo vain, kun kuuseen kurkottaa niin katajaan kapsahtaa- sanoo vanha sananlasku. Kumminkin likat kitisevät sinkkuuttaan, eikä osata olla realistisia . . . Talkkari olisi nuorempana sanonut esim. Sofialle jotain nasevaa . . . vaikka pattipolvista: Hei sun polvethan on kuin ravihevosella . . . turvallisen välimatkan päästä, kas kun arvostelun alle joutuneet naiset voivat olla erittäin väkivaltaisia . . . kavereiden kertoman mukaan. Sara taasen tarvitsee vain vesikampauksella varustetun ja murtain suomea puhuvan veijarin, malliin vaikka Victor Kalborrek. Miia taasen, no ihan oma tapauksensa, Talkkari ei edes katsoisi moisen persettä . . . eihän sitä ruutia kannata tuhlata turhaan.

 Yhdellä suurella "julkkiksella" on ihan omat kuvionsa miehen etsimisessä, mielikuvitus ja ehkä siteeksi jotain  . . . mielikuvituksessa. On kuulemma ollut jonkimoinen projektikin asian tiimoilta ja näyttää siltä että kyseessä on ja tulee olemaan ikuisuusprojekti, vaikka on syvällisen uskonnollinen. Talkkari ja ei sen puoleen moni muukaan ei kyllä ihmettele yhtään . . . http://elinaattoriavautuu.files.wordpress.com/2011/10/donner-kerava-tuksu-066.jpg
  Tosin kauneushan on katsojan silmissä . . . sanotaan. Toisaalta esim. näköaistinsa menettäneet ovat kertoneet, ettö muut aistit ovat terävöityneet ja täten yrittää paikata menetettyä aistia. Eli kuvan henkilöllä saattaa olla pienoinen mahdollisuus . . . ehkä.  

  Tosin tämän "julkisuuden" henkilön yrityksistä voisi tehdä uuden formaatin tai pari; Kännikalalle juomakaveri, Alkoholistille ainokainen, Sekakäyttäjälle sulhanen , Tunkeropunkerolle puoliso. Näkisi kansa vähän sitä elämän rouheampaa puoltakin . . . Toisaalta sarja (1 osa valmistuu, loppuja ei tehtäisikään) saisi K-18 merkinnän . . .  sen verran raakaa ja rajua olisi rakkaus formaatissa.