sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Liveä tai sitten ei.

  Jaahas, pakko oli Talkkarin hoidattaa krapulaansa . . . yrjöpallo vaan pyöri kurkussa eikä perinteiset keinot saaneet sitä liikkeelle. Mutta mitiä hätejä, yksi taattu keinohan aina pätee, mutta valitettavasti se on sen verran rankka että oksat pois. Tarvitaan vain yksi kuva, niin johan alkaa tapahtumaan . . .
http://forums.kaulaparta.com/media/26174/559373_4050629058855_1228470923_n.jpg

  Huomattavan keventyneenä Talkkari on löytänyt uutta dataa Tunkeropunkeron Glamourisesta elämästä . . . kiitos siitä talkkarien salaseuran jäsenille, rohkeille sellaisille. Taitaa Tuhdimman Tukiaisen Saariselän reissu olla tehtynä. . . virtuaalisena. Sinnähän piti lie lähteä loppuviikosta.
  Kuulemma Jollashovissa on ollut kunnon kekkerit . . . hyvien "ystävien" seurassa. Seurahan tekee kaltaisekseen, joten Talkkarinkin täytyy ihmetellä kuka ja kenen seura ? ? ? Toistaiseksi tarkistamattomien tietojen mukaan, ei ole ollut kummoista liikettä Jollashovin suunnalla, Ilmailulaitoksen mukaan lupaa ei ole pyydetty helikopterin laskeutumiseen alueelle, ei edes Medi- Heli ole käväissyt sillä suunnalla. Tosin eipä tarvitse ihmetellä, sillä Kooma on lie koomassa edelleen, sairaalassa. Potilassalaisuuteen vedoten, ei edes sairaalassa työskentelevä talkkarien salaseuran jäsen ole puhua pukahtanut asiasta, muljautellut vaan silmiään kummasti.

 The Tunkero on glamourisessa suuruudessaan linjannut erehtymättömään tyyliinsä mm. huumeet. Glamourinen on huolissaan Miamin huumetilanteesta, kuulemma kokaiini on suuri ongelma siellä. Lie ei lääke- ja jurritokkurassaan pidä minkäänlaisena ongelmana sekakäyttäjiä . . . Lienee syynä on glamourisen suuruuden (vain painonsa puolesta) itsellään oleva "ongelma". Talkkari on jutellut tässä alan ammattilasten kanssa asiasta, niin siellä on poikkeuksetta sanottu, että ei narkkari, juoppo tai edes sekakäyttäjä tunnista saatikaan tunnusta omaa olotilaansa . . .