maanantai 15. huhtikuuta 2013

Lääkitys kohdallaan, juhlat jatkuu.

  Kuten arvata saattaa, niin uusi galmourisen työpaikan saamista piti ja pitää juhlia, sekä mikä parasta alkuvauhti on saatu lanseerausbileistä 7:n toimituksessa. Eli tähän päivään mennessä live- kuvaa tai juttua ei ole putkahtanut julkisuuteen. Siis kyseessähän on itse Glamourinen Jordan- Palmela Andersson- tyylinen Johanna Mia Mari Tukiainen, tuttavallisemmin Tollukka tai Ryhävalas.

  Suuria on suunnitelmat, mutta mikä siinä kun Diampamia ja viinaksia näyttää riittävän vielä toviksi . . Kavitaatiohoidot alkavat taas, peräti on huhuttu 10- 15 kerrasta. Talkkari ihan huvikseen kaiveli moisen läskin / ihran- liikutteluhoidon ja meinasi kuvaannollisesti pyörtyä . . . alkaen 199 euroa / kerta . . .
  On itse suuruus ( painonsa puolesta) ajatellut hoidolla päästä S/M- kokoon . . Oman kertomansa mukaan koko olisi tällä hetkellä M/L siis yksinkertaistetusti todellisuudessa Mahtava / Läski. Ja itseasiassa S/M voidaan hyvällä omatunnolla suomentaa tai pikemminkin suhteuttaa: Suuri / Läski, kun kyseessä on Glamourisen mahtava ( painonsa puolesta) lyllertävä Tuksu. 

  Ja yksi on joukosta poissa . . . Mutta sitä Talkkari ihmettelee, miten isäpappa oikein kestää moista glamourista menoa, jos paikalla on ? ? ?  Liekö jossain komerossa kiroilee menneitä: Olisi sittenkin pitänyt heittää ne liemet akan reisille silläkin kertaa, eikä tuupata sisään . . .

  Loppuun villi veikkaus: Julia ei palaja kotiin "virkistäytymis" lomaltaan, vaan lähtee suoraan sille leirille, missä ohjataan ja opastetaan 1- luokan diabteksen saaneita, mutta itse eivät osaa / halua sisäistää asiaa ja hoida sitä sairauden vaatimalla tavalla.