torstai 25. huhtikuuta 2013

Tämäkin vielä . . .

  Norma Jeane Baker varmaan nyt pyörii haudassaan, sillä tuosta miesten päiväunesta on nyt tehty parodia ja paha sellainen . . . On näet 7 päivää / Aller tehnyt sellaisen tempauksen, vaikkakin ns. 21- vuotisjulkaisun varjolla, että mennä nyt glamuorisen Tukiaisen muuntamaan Marilyn Monroeksi.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/N%25C3%25A4in-Tuksusta-maskeerattiin-Marilyn-Monroe%2521/1002684

  Talkkarin kolleega sieltä pahuuden ytimen lähistöltä tiesi kertoa, että punaista mattoakin oli etsitty . . . tosin ajatus hylättiin melko nopeasti. Ja kuulemma on nyt sitten pitkällä hermolomalla, siis kun kolleega tuli vahingossa nähneeksi Tunkeron vain vale- Marilynina. Talkkari vaan ihmettelee, kun glamourisen luotto- homoseksuaalistylistikampaaja ei ollut mukana leikissä, vaikkakin hommasta oli leikki kaukana. Täytyy hattua nostaa ammattilaisille kun yrittivät, mutta surkeasti epäonnistuivat muuntatumis- operatiossa. Vielä toistaiseksi tarkistamattomien tietojen mukaan koko poppoo vetää viinaa ympäri vuorokauden, että kauhukuvat jotenkin saisivat pois mielestään.
   Ei senpuoleen, jos väki ihmettelee sitä, miksi live- tv tökkii . . . syynä on tietokoneiden ja serverien toiminnan merkittävä hidastuminen . . . näköjään myös koneilla on jonkinmoinen sielu tai sitten formaatin käsittely on niin raskasta . . .

  Äkkiseltään katsottuna muovitukan kavitaatiohoidot eivät ole onnistuneet . . . sen verran ihraa hylly kameroiden edessä, että heikompivatsaiset lähtivät ripulipaskalle. Talkkarillakin teki vähän heikkoa, kun vain toisella silmällä yritti katsella . . . alun ja lopun. Pakko lienee Talkkarikin on käytävä lääkärin paikkeilla pyytämässä vähän sairalomaa . . . sen verran rintaan pistää ja vituttaa, moinen Talkkarin aidon päiväunen raiskaaminen.

  Syy, miksi Ässät voittivat Suomen mestaruuden lätkässä oli, että valmentaja lupasi seuraavan hävityn pelin jälkeen hankkia glamourisen- Hello Kitty- nauhatanssiesityksen poikien pukuhuoneeseen . . .  vähän tunnelmaa kohottamaan.