sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Terrorismia.

  Lääkärit kun tutkailevat ihmisen päästä tulevia eritteitä, niin lähinnä väri aiheuttaa sitten toimenpiteitä. Normaali lima on väritöntä, punainen tarkoittaa jonkun menneen rikki, mutta pahimpana lääkäritkin pitävät vihreää limaa . . . tulehdus jota on vaikea hoitaa ja hoitamattomana se voi johtaa jopa kuolemaan.

 Vähän samanlaistahan on Suomen Vihreän puolueen, tuttavallisemmin ViPu:n toiminta on ollut viime aikoina. Tänä vuonna maaliskuussa neiti ja lehtolapsen synnyttänyt ministeri Heidi Hautala joutui selittelemään ja itse ymmärtämään mitä tarkoittaa harmaan talouden tukeminen, vaikkakin kapea- alaisesti ajatteli "auttaa" mm. maahanmuuttajanaista.
  Sentään puolueessa on ritareita, jotka kuolemaa halveksuen ovat kääntäneet median huomion itseensä ja lapsiinsa. Toinen puolueen ministereitä on ensinnäkin käyttänyt ruottalaisen ex- puolison omistamaa autoa ja piilottanut sen eduskunnan autohalliin ja joutunut myöntämään ylinopeuden, suuren ylinopeuden. Taitavana poliitikkona hän ei sentään ylittänyt + 40 km/ h. Toki hövelinä ja lienee T/Paateron oppien mukaan rangaistusasteikon alapäätä käytettiin. Eikä mitään merkitystä ollut, että mukana oli "perhe".

  Elävässä elämässä kun sattuu kaikenlaista, niin taas taitaisi olla vihreiden aika tehdä uusi mediatemppu, sillä taas on kyseenalaisten kytkentöjensä takia ministeri Hautala taas . . . ongelmissa. No, niin makaa kuin petaa . . . sanotaan. On tullut julki, että Hautalalla on jonkinmoinen "yhteys" Bostonin- pomminrakentaja veljeksiin.
  Ja suora lainaus erältä sivustolta: Jos USarinkin uutisoima väite Bostonin pommi-iskun tekijöiden kytköksistä Suomessa sijaitsevaan tsetseeniterroristi Doku Umarovin järjestön tiedotussivustoon Kavkaz-centeriin pitää paikkansa . . . Nimittäin Kavkaz-centerin sivuston ylläpitäjänä toimii Hautalan ja hänen miesystävänsä Andrei Nekrasovin ystävä Mikael Storsjö.
Siis jos yhteys todetaan, jää epäselväksi ainoastaan se, että onko Hautalan ja hänen miesystävänsä yhteydet Storsjöhän ja Umaroviin Venäjän ja SVR:n vastatiedustelun propagandaa vai siitä huolimatta totta. Sekä vielä lisää vettä myllyyn: Jos on, niin Hautalalla ja Vihreillä voipi olla piru merrassa, kansainvälisen terrorismilainsäädännön suhteen.
  Eihän tästä ole kauaakaan kun Anni Sinnemäen miesystävä Anton Montin yhteys italialaisen Punaiset prikaatit-järjestön pääideologin kanssa olivat tapetilla.

  Nooh, vielä Hautalaa suojaa ns. parlamenttaarinen koskemattomuus, eikä ole tarvis tutustua Guantamo Bayn laivastotukikohdan mukavuuksiin . . . eikä vastata CIA:n epämukaviin vastauksiin . . . Tosin lähellä rajan toisella puolella on eräänlainen paratiisi . . . jos poliittista turvapaikkaa olisi tarvis . . .