lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kevät . . .

  Talkkarikin on huomannut, ihan työnkin puolesta havannoinut kevään alkaneen ja vieläpä termisenä. Siis ympäri vuorokauden ollaan plussan puolella . . . siis ei niitä plussia mitä saa K- ryhmän puodeista.
  Linnut ovat palanneet muutomatkoiltaan myös Tapsa, tuo punanenäinen ja pahanhajuinen viskisieppo Musiikkitalon nurmikolle (eläkkeellä oleva talkkari Töölööstä) sekä taas on alkunut se sirkutus ja lokkien rääkinä. Mutta ei mitiä hätejä, Talkkarin kaveri onkin erikoistunut eliminoimaan lokkien vittumaista rääkymistä. Ottaa syötillä kiinni ja suorittaa pienehkön kirurgisen   toimenpiteen . . . ei nyt sentään kaulankatkaisua, vaan sievästi poistaa äänijänteet näiltä. Olisi kyllä kysyntää muidenkin luomakunnan tuotteiden parissa mm. Anoppeja ja vaimoja on tyrkytetty operoitaviksi.

  Samoin naaraspuolisissa ihmissä on havaittavissa kevään tulo ja kesän odotus. On toppatakit ja pilkkihaalarit vähentyneet ja hameiden helmat ovat kohonneet, kuin vitutus hallituksen viimeaikaisten päätösten takia. Talkkari kun on jonkinmoinen bongari, niin melkein tuli nähtyä ensinmäinen "paljastus". No tosin sheivaus oli likalta kyllä unohtunut . . .  Eli katu- ja siitepölyn kanssa on odotettavissa melkoinen pillupölyjen yhdistelmä . . . kesällä sitten lienee hallitsevana on p- pöly. Talkkarin on myös ihmetellyt sitä, että miten ne itikat ei kuulemma ei eksy "sinne" . . . siis jonkinmoisen käänteentekevän itikkamyrkyn kehittelyn paikka . . .

  Muija on sittenkin tuunannut Talkkarin aurinkolasit uuteen uskoon. Ei sentään maalannut mattamustaksi, vaan laittanut sellaiset laput sivulle, mitä ravihevosilla käytetään . . . ei parane paljon päätä käännellä . . . mutta Talkkarin muija ei näe, kun silmät pyörivät hedelmäpelin tapaan, mutta sivusuuntaisesti. Vielä on hakusessa se Talkkarilla, miten katsoo kahta hyvännäköistä persettä yhtäaikaa vastakkaisissa suunnissa, kääntämättä päätä . . . mutta harjoitus tekee mestarin, sano.

  Ja tässä kevään ensinmäinen: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559373_4050629058855_1228470923_n.jpg
  Itseasiassa kuvan on ottanut yksi harjoitteleva talkkari. . .