maanantai 29. huhtikuuta 2013

Maailmanluokan tähtiä

  Talkkari ei voinut olla huomaamatta, että joku suuren luokan tähti oli loppuviikosta Helsingissä ja jotkut eivät . . . Pikkulikkojen otsaan ja ties minne oli piirretty joku JB eli lienee kyseessä on ollut Justin Bieber. Kuulemma oli mellakka- aidatkin olleet kovilla elleivät jopa kaatuneet, kun ihkuihanaa Justinia pikkulikat yrittivät päästä tapaamaan tussu märkänä.

 Siitähän sai erinomaisen ajatuksen Talkkarikin . . . Kun nämä glamourisen suuret tulevat maailman valloittajat tarvitsivat myös moista palvelua "konsertti"lavoillaan. Toisaalta suojaetäisyydet olisivat sitä luokkaa, että sisään mahtuisi vain muutama asiakas sinne oven suuhun. Eikä sillä näitä tulevia suuruuksia suojattaisi, vaan yleisöä . . .

  Niin se viikonloppu Talkkarillakin hurahti, juhliessa sitä että Glamouriset suuruudet (painonsa puolesta) ovat siirtyneet ruottalaisten "onneksi" . . . ja vielä sen jonkun "ammattilaulajan" hoteisiin. Ja jälleen internettiä rääkäten . . . pikkuisen Talkkariakin ihmetyttää homma. Tämä "ammattilaulaja" ei voi olla täysijärkinen, jos ylipäätänsä näistä voidaan sanoa . . . Mamma och pappa betala- oloinen ammattiturhake vaan yrittää päästä pinnalle ja lienee nyt koukkuun on sitten tarttunut yksinkertaisesti pahnan pohjimmaiset; Tukiaisten siskokset, se "Manaatti" ja "Kooma". On sentään ensikuulemalla vain vähän parempi, niin varsinkin ulkonäöllisesti ja vain jonkinverran musiikillisesti parempi tämä Emmy tai Emma . . . jotain sinne päin.

  Uskotaan ja varsinkin toivotaan, että juhlat jossain päin ruottinmaat jossain "linnassa" jatkuvat mahdollisimman pitkään ja keikkaa pukkaisi lahden toisella puolella. Johan sen takia kuulemma ruotsalaiset sosiaalipuolenkin väki on ollut tai menossa lakoon . . . unohtamatta Tanskan opettajia, jotka ovat oleet jo hyvän aikaa pois työpaikoilta odottain keikkoja. Ihan aikuisen oikeasti lienee ehdottomasti haluavat nähdä glamourisen Hello Kitty- nauhashown . . .