keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Live- showta . . .

  Sevenheven tai tuttavallisemmin 7 päivää on taas onnistuneesti alittanut riman, mitä tulee hyvään makuun. Onko syynä alentuneet lehtitulot vai yksinkertaisesti kansan mitta alkaa olla täysi. Tottahan toki kaikki täytyy tehdä, että jostain sitä fyrkkaa saadaan revittyä Aller- konsernin kassaan.
 
 On media tarjotaan tullut ns. Seiska Live- kanava. Mutta Talkkari on ymmärtänyt, että LIVE tarkoittaa ajantasaista tai realiaikaista formaatin ulostuloa. Kuulemma hieman "viivästetysti" kumminkin kanava toimii . . . Ja näin tarkemmin ajatellen, helvetin hyvä että editoivat jotain pois . . .
  Talkkarien salaseuran TV- raati on katsonyt, mitä kakomiseltaan on pysytynyt, kyseistä kanavaa ja tuomio oli tälläkin kertaa harvinaisen yksimielinen, paskaa mitä paskaa. Tosin yksi soraääni kyllä oli, Punavuoren Pate. Patehan ihan velvollisuudestaan kyseistä kaupunginosaa kohtaan hankasi vähän vastaan, mutta kun muut uhkasivat Glamourisella ryhävalas- kuningattaren nauhatanssi- laulu- strippauskäynnillä, niin miehen mieli muuttui. Ja lupasi vielä muuttaa helvetin kauas, jos Tunkerolla ilmestyy uusi levy . . . .
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen%253A-Nyt-saatte-todistusaineistoa-n%25C3%25A4%25C3%25A4d%25C3%25A4t%252C-en-valehtele%2521/1001270

  Eihän neljän (4) L:n ylioppilas valehtele, vaan ainoastaan muokkaan tottuutta mieleisekseen . . . toisten mielipiteitä kun ei oteta huomioon . . .

  Talkkari ei ole elämässään nyt siinä vaiheessa, että harkitsisi itsensä rankaisua tai itsemurhaa, joten Talkkarin talouteen ei moista turhake- viihdykettä ei tule. Mutta kaikki kunnia 7- päivää lehdelle siitä, että sen alle ei juuri voi mennä "uutisten" tasossa . . . Ei ole muuta, kuin parempia uutisia ja vaikka tämä hakkaa mennen tullen ao. julkaisun ulostuonnit:
http://www.stara.fi/2013/04/10/naisen-allottava-addiktio-kahvia-perasuoleen-nelja-kertaa-paivassa/