torstai 11. huhtikuuta 2013

Koulua ja koulutuksia.

  Onkohan kukkahattutädeillä pää jäätynyt tämän talven aikana viimeistään ? ?  Tässähän jokunen päivä sitten Alppilan yläasteella toiminut tuntiopettaja Antti Korhonen pantiin pihalle työstään. Oli vähän ottanut hihasta kiinni räkänokka- riehujaa ja poistanut tämän ruokalasta. Talkkarin muistin mukaan Vantaalla jostan kalapuikko- kohusta ruokalassa oikein kutsuttin poliisi paikalle . . .

  Koulun rehtori oli tehnyt oikein rikosilmoituksen ja kerta kyseessä oli alaikäinen räkänokka, niin raskaimman kautta tutkinta alkoi: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288555416068.html Tällä kertaa sentään poliisi osasi suhteuttaa asiat oikeisiin mittakaavoihin, tosin vielä on poliisiylijohtaja Paateron kanta auki asiaan . . . Mutta tapaus menee vielä valtakunnansyyttäjälle . . .  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013041016886115_uu.shtml  . . . siis kaikessa lyhkäisyydessään, pitää näköjään korkeimmalta taholta hakea jonkinlainen ennakkoratkaisu ? ? ?

  Toisaalta ja myös, opettajien joukossa harrastetaan työpaikkakiusaamista, eli kysymys kuuluu . . . millaiset välit rehtorilla on Korhoseen ? ? ?  Tosin erottamisesta päättänyt rehtori . . onkin vain ja ainoastaan va. eli VÄLIAIKAINEN . . . Eli meneekö "peli" vieläkin likaisemmaksi ? ? ? va. pönkittää tulevaan virkaansa  ? ? ?  Oheisessa linkissä vähän faktaa asiasta:
http://m.iltalehti.fi/uutiset/2013040916877402_uu.shtml

  Kyllä on mennyt maailman kirjat sekaisin, kun räkänokat ovat koulussa ottaneet vallan ja kukkahattutädit vielä siinä peesaavat . . .  Oi entisä aikoja, kun opettaja tukisti tai antoi näpäytyksen karttakepillä sormille . . .
  Esimerkiksi susilaumassa on tarkka arvojärjestys . . . muutoin se ei toimi ja ei saa saalista, jos joku sooloilee . . . Alfauros ja naaras laittavat tällaisen sooloilijan kuriin, että järjestys pysyy laumassa . . . samaa metodia pitäisi ehdottomasti koulussa käyttää. Kotona taasen kasvastus pitää olla muutakin, kuin fayrkkaa näppiin ja ulos riehumaan.

 Tässä on adressi, joka kannattaa allekirjoittaa, ehdottomasti:
http://www.adressit.com/pelastakaa_opettaja_antti_korhonen