lauantai 13. huhtikuuta 2013

Taustaa tapaus Alppilan yläasteen tapahtuma . . .

  Talkkarihan otti kantaa tähän tapahtumaan; http://talonmiesjulmajj.blogspot.fi/2013/04/koulua-ja-koulutuksia.html

  Talkkari kun on siittänyt ja kasvattanut 3 lasta, niin heräsi epäilys hässäköinnin aloittaneen nuoren mielenterveyden kunnosta. Ja löytyihän tietoa ja se lisäsi tuskaa, sekä ihmetystä . . . opettajan välittömästä eroittamisesta.

  Ensinnäkin äiti, jos sellaista pojan synnytäneestä naisesta voidaan sanoa, on toiminut tai toimii edelleen sosiaalialalla, ja siinä sektorissa jossa käsitellään mm. MAMU: n asioita, sekä tarkistamattomien tietojen mukaan jollain tapaa vyyhtiin  on myös "sekaantunut" MLL= Mannerheimin Lastensuojeluliitto . . . Totta vai tarua, ken tietää . . . Samoin on ihmetelty valtakunnansyyttäjän viraston ylimpien virkamiehen aktiivisuutta asian puimiseen . . . Talkkarin toistaiseksi tarkastamattomien tietojen mukaan "eräs" virkamies olisi Alppilan kouluhässäkän omaltaan osaltaan aiheuttaneen oppilaan kummisetä . . .Mafiapiireissähän "kummisedän" luvalla tai hyväksynnällä voi tehdä melkein mitä tahansa . . . ilman seuraamuksia ja jopa viranomaisten "hiljaisella" hyväksynnällä . . .

  Ja lisää . . . toistaiseksi vain tarkastamattomista lähteitä tulkiten . . . Talkkarikaan ei yhtään ihmettele teinin käytöstä. Lapsen ulkomaalaisperäinen isä on, Ja edelleen toistaiseksi tarkistamattomien tietojen mukaan tuomittu mm. seksuaalirikoksista ja vieläpä alaikäisiin kohdistuen . . . .
  Ohessa yksi linkki, josta vain osa tiedoista on kaivettu:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=6543&start=60

  Eihän kyseinen tapaus ole yhtä suuri uutinen, kuin Putinin laittaminen KRP:n sisäiseen rekisteriin, ja mitä todennäköisemmin asia ei kiinnosta pätkääkään poliisiylijohtaja (T)Paateroa . . . vaikkakin hän kuulemma "nauttii" sisäministeri Räsäsen "luottamusta" . . .


Päivitys 15.04.2013
  Kuten arvata saattoi ja Talkkarin vienot vihjaukset henkökohtaisesta kärhämästä näyttäisivät pitävän paikkansa.
  On entisellä rehtorilla ollut sormensa pelissä, kun opettajaa potkittiin pellolle.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58332-vahvistus-erotettu-opettaja-oli-valittanut-rehtorista-potkujen-taustalla-riita Ja eiköhän Matti ja Teppo laulaneet . . . Kaiken takana on nainen. Tai jos entinen rehtori "oli mies" niin hameessa pitäisi kulkea.