tiistai 23. huhtikuuta 2013

Syöksykierre pahenee . . .

  Taas on Itse Glamourinen Suuruus ottanut tavallaan kantaa naisen asemaan yhteiskunnassa, omalla taatulla neljän (4) L:n ylioppilaan tyylillään. On lienee alkanut ns. ottamaan päähän miehettömyys ja ainainen rahapula. Rahapulahan johtuu vain ja ainoastaan verottajan vittumaisesta asenteesta, vaikka keikkaa painetaan ympäri maata muovitukka putkella . . . kas kun sivukulutkin vievät voitoista suurimman osan.
  On taas Glamourinen Suuruus tajunnut istuvansa "pankin" päällä. Saman toteaman teki aikoinaan Talkkarin ex- akka, kun Talkkari kyseli tulevien velkojensa maksutapaa, lähtiessään kävelemään . . . Tosin tuuri saada kunnon rahat lienee olisivat olleet samat, kuin Tunkeron . . .

  Johanna Mia Maria ei ole ainenkaan tiedetä julkisesti ottaneensa maksua sellaisista palveluksista, missä tavaran käytöstä annetaan rahallinen korvaus . . . Tai siis Talkkari tietää ainakin yhden tapauksen ennen vuotta 2008, jonka jälkeen suuret massat tulivat lopullisesti tuntemaan glamourisen viihdetaitelijan. Mutta silloinkin lienee se peittojen pelmuttelu on oli kytkykauppana yhdistetty makaamiseen pöydällä ruoka- alustana.
Tässä vähän faktaa tulevasta . . .jo lienee jossain vaiheessa unohtuu . .kuten muutkin lupaukset.
http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/johanna-tukiainen-en-saa-edes-yhden-yon-seksia-ryhdyn-pornotahdeksi/

  Eli kaikessa lyhykäisyydessään on glamourinen suuruus (taas) siirtymässä jenkkeihin . . . ja tällä kertaa Miami ei ole kohteena, vaan mantereen toinen puoli . . .Kalifornia. Ja siellä kuuluisa aikuiviihteen glamourinen suuruus Vivid Entertainment. Talkkari kävi pikaiseen katsomassa ao. yrityksen infosivuja, mutta eivät lienee vielä ehtineen päivittämään tietoa. Mutta syynähän toki voi olla kesken olevat palkkaneuvottelut ja kenet glamourinen suuruus hyväksyy vastanäyttelijöiksi . . . Täällä suomenmaassa kun ei kuulemma ole tarpeeksi rikkaita ja hyvännäköisiä miehiä tavannut . . . Arto oli kyllä poikkeus, mutta kerrankos sitä viisaampikin haksahtaa . . aina avioon asti.