perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viidakon "Tähtöset"

  Jaahas, taas on se aika vuodesta, kun alkaa jo toista esiintymyskauttaan epä"todellinen" realitysarja . . . Viidakon tähtöset. Lehtien vetävien otsikoiden innoittamana Talkkari rääkkäsi vähän internettiä . . . mutta melko huonoin tuloksin.
  No, on rummutettu että sarjan aluksi nähdään peräti kahden kilpailujattaren rinnat . . . Mutta mitä noissa kulahtaneissa nahkapusseissa oikein viehättää ? ? ? Talkkaria ei kyllä juuri mitenkään, etelässä noihin erikokoisiin ja näköisiin nahkapusseihin kyllästyy ensinmäisen parin tunnin aikana uimarannalla. Tosin joskus ja erittäin harvoin saattaa tulla tupsahtaa vastaan oikein rintava ja hyvin varusteltu naaras . . . Talkkarikin kerran siis vain kerran Korfulla katsoessaan tällaisia killuttimia, käveli suoraan mereen . . . talkkarin akan jäätelö kourassa . . .
  Jos näille viidakon tähtösille tekisi ns. vanhanaikaisen lyijykynä- testin, mukaan lukien kiintiö- homppeli Niko, niin voisivat vaikka harrastaa kolmiloikkaa ja kynä pysyisi paikallaan.

  Talkkari kerran erehtyi nuoruudessaan testaamaan ensin lyijykynällä . . . putosi välittömästi ja sitten setelillä. Kävi vaan niin, että tissihän napsahti samantein ja nopeammin setelin päälle, kuin huippuunsa viritetty rotanloukku.

  Ja näin loppujen lopuksi, ne kaksi viidakon tähtöstä, ken riippareitaan esittelevät aluksi ohjelmassa . . . ovat: Big Brother-  kilpailijatar  Minna Sara ja entinen Playboy- malli ( vain Viron painos) Nina Hämäläinen.   
Ja ettei tarvitsi aikaa käyttää hakuun, niin tässä suora linkki:
http://www.viihde24.com/uutiset/viidakon-tahtoset-2-alasti-katso-kuvat