torstai 11. huhtikuuta 2013

Realiaikaa.

  On näköjään todellakin pantu SeiskaLive pantu pyörimään täydellä teholla, vanhoja muistellessa. Tuhdin Tukiaisen elämässä ollaan päästy osaan 14:sta http://www.seiska.fi/JulkkisSarjat/SUORAA-TUKSUA-14%253A-Malaria/1000640  Talkkarin muistikuvan mukaan kyseinen tapahtumastahan on jo jonkinaikaa . . . vain marraskuussa vuonna 2008. Mutta mitäpä pienistä ajallisista seikoista . . . suuressa glamourisessa maailmassa.

  Kuulemma lanseerauksen jälkeen oli eilen vietetty Punavuoressa bileitä ja jälki oli ollut sen näköistä . . . nimittäin Talkkarin kolleega työskentelee siinä lähellä ja oli vain aamusella puorittänyt päätään . . . Oli oikein purskahtanut itkuun kun tarkempaa raporttia Talkkari tiivasi. Eli talkkarien salaseuran koodikielen mukaan vähintään olisi joutunut ripulipaskat pesemään kadulta . . .

  Kanavahan aloitti railakkaasti muutaman "laulajan" toimesta . . . Nykänen sentään jotenkin yrittää laulaahoilottaa, mutta itse suuri Tukeva- Tukiainen heitti karaokea . . . taatulla taidottomuudellaan. Kyseisen linkin katsominen aiheutti ensinmäisellä kerralla Talkkarinkin tietokoneessa ei- toivottuja toimenpiteitä . . . toista kertaa Talkkari ei edes tule kokeilemaan. Mutta tässä kaikille kuolemaa halveksuville linkki itse pahuuden ytimeen:
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-laulaa-karaokea-Kampissa%2521/1001180
  Alkukuvasta kyllä huomaa, että kavitaatio- hoidot on erittäin kesken . . . pahasti kesken. Ei lienee auta edes tuplateholla annettu hoito ?  " Reppu" siinä kumipallokoiden alla repsottaa aikatavalla . . . ei auta musta rätti piilottamaan tursuvia läskejä . . . Viimeeksi Talkkari näki moista, jossa oli pituuteen suhteutettuna noin 45 kiloa ylipainoa . . . vähintään. Mahtui pöydän alle seisomaan, muttei makaamaan.