tiistai 27. marraskuuta 2012

Bimbot . . . .

  Uutistaivaalla on jo jonkinmoista tunkua, kun yksi sun toinen tyrkkyjulkkis on kunnioitettavasti päässyt lehtien palstoille ja parhaimmat ovat oikein 7:ssä taivaassa. Äidiltä kumihärpäkeet synttärilahjaksi saanut Superblondi- Marjanne Kallio on taas kiitettävästi tuonut kaikelle kansalle tiedoksi mm. paniikki / syömishäiriöistään. Siis jonkinmoinen ennakkovaroitus, mitä saattaa tulla, jos katsojaluvut laskevat tai keikkaa ei pukkaa riittävästi.

  Lehdistön suuri Glamourinen lemmikki, itse Barbi- Johanna on oiva esimerkki, miten asioitaan ei pidä hoitaa. Menojen suhde tuloihin on kääntynyt päälaelleen mutta siis siitä, ns. shampanjaa kun juottamalla juotetaan ja sylitansseja saa tehdä päivät päästätysten.
  Kuulemma vedonlyöntiä käydään kiivaasti, että ilmestyykö Tuksu 27.11- 2012 Helsingissä oikeuteen. . . Talkkari kun ei harrasta vedonlyöntiä, niin säästyipä nekin rahat . . . ei sen puoleen ei ole VIP- huonetta Helsinki- Vantaan lentoasemalla ehostettu Hello Kitty- vaaleanpunaiseksi . . . vielä. Talkkari kyllä tarkoittaa sitä VIP- huonetta, joka tulee ihan valtion kustantamana . . . Ent. Esson ( nyk. abc ) tietotoimiston mukaan Tukiainen saattaisi olla vielä homoseksuaalikampaajastylistipusukalan kanssa Kanarialla.( Tieto oli tosiaan väärä . . . ) mitenköhän Tukiainen on päässyt Suomeen kenenkään huomaamatta ? ? ? 

  Superblondin ei tule myöskään sortua salarakkaaksi, ei varsinkaan alkaa hoilottamaan siitä itsestään kuten Fingerroos ja Kortelampi, Aitolehti- Eerikäinen. 
  Marikalla on vähän hiljaisempaa tai muutoin löytänyt itselleen ns. uran itseoppineena seksuaaliterapeuttina, eli onko tämä uudenlainen lanseeraus vanhasta kunnon ammatista . . . Mutta Marttina onkin kyllä kiitettävästi ollut esillä . . . ja yllätyksellisesti tehnyt menneiden suuruuksien Neumannin ja Frederikin kanssa joululevyn. Pitäähän sitä jollain tapaa saada lompakkoon täytettä, kun on toinenkin lapsi tullut pullautettua maailmaan. Lasten isät eivät lienee ajatelleet ryhtyä kustantamaan Marttinan yleellistä elämäntyyliä.


  Myöskään ei kannata tallata 32 vuotta vanhemman jalanjälkiä, kyseessä on itse Tiina Botox Jylhä, mm.  taitelija Palmun entinen ja Hormooni- Tapen nykyinen. Sillä edellämainituista varoittavista esimerkeistä ja yhteen laskettuna jylhästi on Tiinalla eniten ulosotossa, rapiat 300 000 euroa, erilaisina korvaksina yms. ja toki oikeuden määräämänä.