sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tyttömme maailmalla . . .

  Tasaisin väliajoin ruusunpunaisten lasien läpi katsoen ja uskoen kaikkien mallimaakareiden juttuja, lähtee missejä ja muita tyrkkyjulkkiksia maailman valloitukseen.

 http://www.voice.fi/viihde/totuus-ex-miss-suomen-kansainvalisesta-urasta-paljastui-piparityttona-las-vegasissa/2/44146 
  Ei ole kohulähdön jälkeen antanut kunnia periksi tai sitten sillat on poltettu niin totaalisesti, ettei paluuta ole, edes kunniatonta. Joskus se suuri ego ja / luulo omasta suuruudestaan ja ultimaattisesta karismastaan on liian suuri. Mutta maailma kyllä opettaa, sen voinee kertoa yksi sun toinen missi . . . vaikka Porvoon suunnalta.

  Palstamillimetreillä laskettuna, ei ole Tukiaisten voittanutta ja ei taida ihan heti uutta tullakkaan, on tämä vanhempi / isompi / lie myös "hullumpi" pitänyt asiasta huolen. Pikkusisko kun on sairastunut 1- luokan diabetekseen . . . ja joutunut himmamaan bailaamista ja glamour- elämää . . . Lie sittenkin ovat terveydenhuollon ammatilaiset saaneet tytön vakuuttuneeksi sairauden vakavuudesta. Omalla painavalla "tavallaan" on suuri barbi- nauhatanssija ja topless- rajansa merkauttanut kiitettävästi Kanarialla pusukalahomoseksuaalikampaajastylistin kanssa tuonut aitoa suomalaista kännikulttuuria tunnetuksi . . . kyllä siinä varmaa neekerikin kalpeni ( suotakoon anteeksi Talkkarin käyttämä kielikuva, ei rasistista tarkoitusta ) kun barbimainen tuhtitukiainen syliin lässähtää ja kumipallot karkkien joukosta nenän eteen tulla tupsahtaa . . .

  Ja on toki muitakin, keiden menneisyys autuaasti unohdetaan. Anu Saagim, tuo ”Gonjan prinssin” ex- puoliso tuli Suomeen naimakaupan kautta wanhaan kunnon neukkuaikaan . . . ja lie ei pelkästä rakakaudesta ollut kysymys silloinkaan . . .  pois oli "kaunokaisen" päästävä ja kun hinnasta sovittiin niin onnistuihan se . . .
  Kerta ollaan jutussa samalla suunnalla, niin esiin tulee itse 50- aloitteleva Tiina Jylhä, tuo kasvonsa ja ryntäänsä THE LOOK:in nimiselle "kauneus"klinikalle antanut monialaosaaja. Yksityiselämästä ei ole kovinkaan paljon tietoa, mutta lienee jotain suuntaa antaa oikeudenkäyntien pöytäkirjat . . . Uusimpana "valloituksen" on herrasmies, joka tunnetaan ainakin kuntosalipiireissä nimeltä TAPE, Tapani Valkonen. Syy vai seuraus, että mies on taas joutunut viranomaisten "hampaisiin" ? ?  Kuulemma taustalta löytyy mm. ei niin yllätyksellisesti dopinaineita ja ei kännissä vaan huumausaineiden vaikutuksen alaisena autolla ajelua . . .

  Toki ei pidä unohtaa "miljonääri"äitejä, Maria & Ninaa . . . mutta lie on isännillä "pussit tyhjinä" kun täytyy lapsille karkkirahaa hakea telkkariohjelman kautta . . . 

  Ja lisää ns. paljastuksia Talkkari tulee tarjoamaan, jahka ehtii tietotulvasta kaivaa esille . . . .