torstai 1. marraskuuta 2012

Tienaamisia . . .

  On siis kaiken kansan ( köyhän ) tietoon lurahtanut viime vuoden verotustiedot. Toki on ollut monella tiedossa, että fyrkkaa tulee takaisin ja tavallaan sijoittanut sen viisaasti tai vaan muuten laittanut rahan kiertoon.
  Esimerkiksi Ilkka Juhani Sysimetsä ( Frederik ) on sijoittanut nappulansa, elämänsä ensinmäiseen omaan lemmenluolaan korkeahkossa 67 vuoden iässä.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288512638781.html?ref=hs-tf-promo2
  Mutta ettei kaikki olisi niin auvoista, että pääsisi kärräämään naisten pikkuhousukokoelman koristamaan redirenssiään, niin eikö perkele luukussa lymyävä vuokralainen ei ota lähteekseen pois.
  Ei auttanut stylisti Teuvo Lomanin ensikäynti ja luultavasti Frederikin täytyy ottaa painavammat keinot käytöön. Ensin toki ihan viranomais- menettelyn kautta, mutta jos muu ei auta niin . . . sitten ihmisoikeusloukkauksen rajoja hipovia keinoja vaan peliin.

  Talkkari sai idean tästä painostus / ulosheittokeikasta yhdestä reality- ohjelmasta:
 http://www.youtube.com/show/operationrepo
Sillä minkä "tonni- keiju" melkein häviää painossaan pääosan esittäjälle, niin voitto sentään tulee barbimaisen glamourisesta nauhatanssin osaamisesta . . .
  Ja Reetu voisi hoitaa maksun ns. luonnollisesti . . . mutta tällä kertaa tekemällä dueton Johanna ( Mia Mari ) Tukiaisen kanssa. Erittäin hellyytävänä gover- biisinä voisivat heittää Armin ja Dannyn: Tahdon olla sulle hyvin hellä.  Ja tällöin tuloutuisi Tonni- Keijulle vähän rahaa mm. veromätkyjen (9584 euroa) hoitoon ja siskolikka saisi monen monta Ruska- viinipulloa. Siis Talkkari olettaisi näin käyvän, onhan sentään kyseessä räkälöitä kiertävä strippari ja sylitanssija.