keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Oikeustaisteluja . . .

  On eräillä ihmisillä ongelmia elämänsä kanssa. Frederikin, tuttavallisemmin Reetu ( Ilkka Juhani Sysimetsä )  56v.  on ongelmana päästä ostamastaan ensiasunnossaan ja tulevasta lemmenluolastaan eroon siellä majailevista luusereista ja joilla ei ole edes vuokrasopimusta kyseiseen asuntoon.  Ei taida olla Frederik enään elämänsä loistokunnossa, kun muutaman asunnonvaltajan murinaa pelkää.


  Ilmaisia vinkkejä Sysimetsälle:

  Vaihe 1: Lähetä kohtelias kirje, jossa on seuraavanlaisia kuvia:
http://static.iltalehti.fi/viihde/tukkarajuttuMP_vi.jpg
http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2012/11/JOHANNA1.jpg
http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2012/11/t5001.gif
http://aijaa.com/jnsjHZ
  Ja saatesanoilla varmuuden vuoksi vahvistettuna: Jos et xx.xx päivään menessä ole muutanut pois, niin kuvissa oleva henkilö / henkilöt tulevat antamaan sinulle aidon ja Glamourisen nauha-barbi- toples-sylitanssin ja esiintyjä tulee myös juomaan kaikki juomat, missä edes saattaisi olla alkoholia. Samoin tulet menettämään kaikki opiaatit, sekä mielialalääkkesi.
  Ja loppuun laitat vielä tämän kuvan, niin eiköhän kämppä tyhjene välittömästi ja vielä siivoavat sotkunsa.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/408704_4765749022767_598310950_n.jpg

  Vaihe 2:  Jos mitään ei hetkeen ole tapahtunut, niin käy toki tarkastamassa, ettei vaan olisi pariskunta kuollut, kun pumput ovat hirttäneet kiinni kuvia katsellessa. Mutta jos meno jatkuu samanlaisena, niin pirautat vaan tulevalle duoton toiselle osapuolelle ja pyydät yksityiskeikalle ao. osoitteeseen. Niin maksuhan on aito uusi superduetto itse mahtavan suuren Johannan kanssa, laulaa liruttelet silmät kiinni muutaman biisin, niin siinähän homma kuitatuksi.

  Tällä kertaa Talkkari ei veloita vinkistä, vaan ihan kun melkein ollaan eräänlaisia napalankoja siis melkein, sillä Talkkari sai kysäisemällä ja sinä suuri naistenmies Frederik et sillä kertaa. Kas aina ei voi voittaa . . . Harva meitä on rautaa . . . .