torstai 8. marraskuuta 2012

Tapaus Schubak

  Onhan se hyvä, että asioita tuodaan julki, mutta on eri asia miten . . . ja vielä kun antaa varauksetonta tukea aivo- oksennukselle. Siis kyseessähän on Kokoomuksen nuorten varapuheenjohtaja Saul Schubekin kirjoitus Facebookissa lapsilisistä ja muista yhteiskunnan tuista:

 Tukea antaa takinkääntäjä ja raamattunsa nurkkaan viskannut ent. kristillisdemokraatti, nykyinen kokoomuksen eurokansanedustaja Eija- Riitta Korhola. 
  " Kannanotossaan " Korhola kertoilee jutelleensa demariystävänsä kertoneen hänelle, että sosiaaliviranomaiset ovat nostaneet esiin "saman ongelman, jolla kokoomusnuori Saul Schubak aiheutti kansallisen myrskyn".
  Tästä voitaneen vetää parikin johtopäätöstä, ensinnäkin kukaan sosiaaliviranomaisista ei ole Kansallisen Kokoomuksen kannattaja tai jäsen. Toiseksi tulee se peloittava ajatus mieleen, että Kokoomuksen piirissä ei olla tietoisia, mitä alemmissa yhteiskuntaluokissa tapahtuu. On vain demarien lypsämä miinusmerkkinen menoerä budjetissa, eli kun antaa jotain saa sitten vastapalveluksia . . .  Olisikohan tämä jonkinlaista hyvä- veli juttuja tai peräti rakenteellista korruptiota ? ?

  Mitä Eija- Riitta Korhola tarkoittaa "vertauksellaan" että kohta ollaan samassa tilanteessa, kuin New Yorkin Harlemissa ( ns. tunnettu afroamerikkalaisten asuinalueena ) nuoret vähän koulutetut yksinhuoltajaäidit saisivat elantonsa hankkivat lapsia taatakseen elantonsa tukien muodossa ? ? Ja pääkaupungissamme ollaan vähän samassa tilanteessa . . .

  Korholan lausuntohan on täyttä vihapuhetta, kansankiihotusta ja rasismia. Sillä melkoinen osa maahanmuuttajista sekä turvapaikan hakijoista ja saajista asuu pääkaunkiseudulla ja heistä on suurin osa osa ihonväriltään, mutta kuin valkoinen. Sekä näistä naisista suurin osa on juuri Eija- Riitta Korholan lausunnon mukaisesti nuoria ja vähän tai ellei täysin kouluttamattomia.  

  Onko Kokoomus tämän lausunnon takana vai myöntääkö se olleen yksittäisen jäsenen ja entisen varapuheenjohtajan aivopieru ? ? ?