keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kumihinkit

  Tottahan toki jokainen normaali mies, kuten myös Talkkari katsoo naisten rintoja ensin ja sitten vasta persettä, vaikkakin kauneus on katsojan silmissä. Mutta kun nykyään saa napakoita luomuhinkkejä etsimällä etsiä, siis sellaisia jossa ei tarvitse toisen voi laittaa tyynyksi ja toita peitoksi. Itseasiassa naisten ei kyllä tarvitse vaipua epätoivoon, sillä jokaiselle on taatusti ottaja . . .  Mutta yhä enemmäti on kieroutuneita koiraita, joille ei luomu ole mitään.
  Pitää olla täytettä ja mitä enemmän sen parempi. USA tai ameriikka ihan miten vaan vetää aika pitkälti pohjat, mitä tulee tissien tuijotteluun ja palvomiseen. Ei siellä enään desimitalla leikitä, vaan nyt mennään jo litramitalla ja helvetin monella per. kumipallo . . . 
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288514029695.html 
On siinä likka rinta rottingilla ja sika jos toinenkin on tapettu, että ollaan saatu sopivat kannattimet kumipalloille.

  Talkkarihan on perusteellinen yleensä, joten piti vähän kaivaa vanhoja arkistokuvia. Eli kaikessa yksinkertaisuudessa ainakin vuonna miekka ja kilpi, voittaja härmälandiassa ei ollut itseoppinut seksiterapeutti, V. Keskisen rakastajatar Marika Fingerroos, vaan jokusen jogurttipikarin verran parempi oli / on  Janita Janatuinen, noin 1 litra/ per venytetty rintanahka.
  Mutta vuosituhannen vaihteessa kuollut ranskalainen silikonipommi Lolo Ferrari menee lie edelleen Suomalaisten kumipallo- kuljettajien ohi (Guinnessin ennätysten kirjan mukaan hänen rintansa painoivat 2,8 kilogrammaa kappale ja ympärysmittaa oli 180 senttiä. )
   Saa sihen laittaa jonoon vaikka; Marikan ja Janitan jatkoksi esim Henna Kalinainen, Marttina Aitolehti ja ettei ihan unohtuisi, niin glamourinen Johanna Tukiainen.