tiistai 13. marraskuuta 2012

Wielä kerran . . . Glamouriset .

  Oli maassa raha ja ihmisillä hyvä tahto, kun Glamouristen nauhatanssien osaajista se painavampi "osaajista" tulee takaisin Suomeen, "viihdyttämään" ja alentamaan pubien ja muiden soittoruokaloiden tasoa. Lie ei ole ollut moneen vuoteen, kun dollsdancersin ydinjoukko on ollut näin kauan erossa toisistaan. Kahden rääväsuun sijasta vain yksi ryhävalaan ja jokinorsun sekasikiö on pitänyt meteliä maailmalla. Tai siis täytyy Talkkarin vetää vähän kirjoituksia takasin . . . mahdotonta on ryhävalasta ja jokinorsua yhdistää . . . On kuulemma siskolikalla 1- luokan nuoruusiän diabetes vieläkin ja tämä itseoppinut todistamattomasti neljän ( 4 ) Ällän ylioppilas on myös pystynyt todentamaan siskollaan huonon henkisen kunnon ja poissulkemaan jonkinmoisen alkoholismin.

  Oli eräässä " esityksessä" myös ollut paikalla pastori ja vaimo, jonkinmoinen turistipastori . . . Olisikohan erään ohjelman ( Soitinmenot v. 1985- 1987 esitetty ) rietas pastori Siili ( Erkki Saarela ) ollut paikalla ? ?  Jonkinmoista ohjelman uudelleen lämmittelyä tsm. ? ? ?  Ja pontta asiaan on siten, että MTV 3 oli kuvaamassa "jotain" paikalla.
  Kumma kyllä, tulevan Superhyper- Duon toinen osapuoli, eli Ilkka Juhani Sysimetsä, tuttavallisemmin Frederik tai Reetu jostain syystä oli visusti vältellyt Tukiaisen siskoksista sitä tuhdimpaa. Oli tämä kuuleemma kierrellyt ja kaarrellut siis todellisuudessa vaan vyörynnyt eteenpäin  joka paikassa ja kysellyt Reetua . . . Toki asukin oli glamourisen ihastuttava, vaaleanpunaiset enkelin siivet, kulahtaneet rinsikat ja pinkki tyllihame. . . . Oli  Playa Del Ingelsin kaduilla tilaa tullut kummasti, mukaan lukien paikalliset alkuasukkaat.
  Talkkarin täytyykin jossain vaiheessa kysyä Reetulta pari asiaa . . .  Tallinnan keikasta ja myös vähän vanhemmasta keikasta legendaarisessa Tanhuhovissa . . .  että pitää se paikkaansa, että ei saanut sinä iltana ensimmäiseltä . . .
 
  Talkkarin kaveri oli tänään, siis oli tulossa mutta perui lentonsa kuullessaan, että tänään olisi Suomeen tulossa takaisin, mutta jää ainakin ensi kevääseen ja ottaa koomakännin joka helvetin päivä . . . oli kuulemma sen verran pahaa nähtävää. Ja kun kurlaus on joskus ohi, niin lähtee Tiibettiin munkiksi.