perjantai 9. marraskuuta 2012

Pikkujoulua, pukkaa päälle.

  Taas alkaa olemaan ne ajat, kun pomon pääsee haukkumaan päin naamaa ja konttorin tyttöjä vikittelemään ilman syytöksiä seksualisesta ahdistelusta. Talkkarihan kirjoitti viime vuonna melko kattavan oppaan, mutta pieni päivitys on paikallaan. Ja ohessa wanhat toimivat winkit:
http://talonmiesjulmajj.blogspot.fi/2011/11/pikkujoulubileita-ja-vinkkeja.html

  Jos on käynyt niin ohrasesti tässä taantumassa, että on joko lomautettuna tai muutoin laitettu firman puolesta " hyllylle " ja kutsu käy kumminkin pikkujouluun, kolikolla on kaksi puolta. Ensinnäkin firma voi juhlissa tehtyjen mokailujen verukkeella potkia pellolle tai kokeilla viinan sietokykyä ja käyttäytymistä jurrissa ollessa. Siis ei todellakaan kannata siis kummassakaan tapauksessa sylkeä lasiin, sillä olethan sinä tavallaan ollut ansaisemassa niitä juomia, tehnyt duunia niska limassa.

  Jos olet päättänyt, että yks`paskan hailee, niin riipaise ensin kunnon ilmainen känni ja vetele huolellisesti pomoa turpaan. Yksi hyvä paikka on pomon juhlien päättämiseen on wc ja yleensähän siellä on ns. kusikouru, näppärästihan mies tai pari siinä opettaa päällikköä uimaan käsipohjaa. Tai sitten pomolle voi opettaa käsilläseisontaa, pää vessanpytyssä. Tanssilattiaa ei kannata liata pomon paskaisella pikkutakilla. Näin siis jos ollaan samaa sukupuolta.

  Naiset taasen voivat tartuttaa hyvissä ajoin itseensä jonkun sopivan sukupuolitaudin ja sitten pomolle tarjota tavaraa, sitä itseään ja asennosta ei ole tällöin väliä.
  Ja toki ehdottomasti pukeutumiseen tällöin kannattaa panostaa ja varsinkin unohtaa ne pikkuhousut visusti kotiin. Samoin sille firman Casanovalle tai muutoin itsestään liikaa luulevalle miehelle voi saman leikkisän pikkujoulu- lahjan antaa. Siis autuaampi antaa, kuin ottaa . . . Ja jos haluat pidempiaikaisen piinan miehelle järjestää joka voi kestää jopa 18 vuotta, niin hankkiudu pomolle raskaaksi. Pikkukiusaa voi tytöt tehdä, että edellisen kuukautiskierron paskaisen pikkuhousut ujuttaa pomon takin taskuun, juuri ennen kotialähtöä. On siinä pomolla selittitämistä kotona odotavalle vaimolle.

  Jos miehellä on naispuoleinen pomo, niin kannattaa varmistaa että ehkäisy ei petä. Mutta toisaalta jos homman hoitaa kunnolla ja moneen kertaan, niin voipi olla että kutsu töihin tulee nopeastikin. Toisaalta tämä on jonkinmoinen kaksiteräinen miekka, mutta sen voi välttää ja ottaa työkaverin, joko jonon jatkoksi tai sitten harrastamaan kimppakivaa. Pää kun mimmillä selviää ja alapää laulaa kuin säkkipilli, niin vain karskeimmat kyrpämyllyt uusivat session töissä.

   Talkkari toivottaa rattoisia hetkiä firman pikkujouluissa . . . kaiken kivan merkeissä.