torstai 1. marraskuuta 2012

Rasismia ja vihapuheita

  Suomessa on näemmä rasismi levinnyt aina yliopistoihin asti. On sitten Tamperelleella tehty rasistista rikoksista melkeimpä halveksituin. Herra melkein "lääketieteen lisensiaatti" Emmanuel Eneh:n on tuonut julki, että hänen kahdenkymmenen vuoden ( 20 ) opiskelut ovat yliopiston määräyksestä vanhentuneet ja koko ruljanssi olisi aloitettava alusta.  Entisessä kotimaassaan ( Nigeria ) pilttinä on varmaan opettu äärinmäistä rehellisyyttä, niin ei ole Emmanuel Eneh ei kertaakaan seitsämällätoista (17) yrityksellään läpäistä osakoetta ole luntannut. Ei mies alkanut oikomaan valelääkäriksi, ei.

  Kuin harjoituksen vuoksi melkein tulevaa titteliään on herra jokunen vuosi sitten Kansanterveyslaitoksen seminaarissa "Building a partnership between professionals and migrants" esitellyt itsensä "M.D." = Medical Doctor = lääketieteen tohtoriksi.
 
  Tämä moniosaaja ( afrikkalaisen tanssin ja rummunsoiton taitaja, evankelista, mikrobiologi, valokuvaaja sekä myös entinen vihreiden varavaltuutettu, sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnan jäsen ja eikä pidä unohtaa hänen tointaan Anglikaanikirkon Euroopan hiippakunnan synodin Tampereen ICCK:n edustajana ) on myös tuonut uusia tuulia suomalaiseen lääketieteeseen, että hänen tutkimusten mukaan:
  Sairauden aiheuttavat joko pahat henget, esi-isien viha tai maan jumalien loukkaaminen. Jos kyse on pahoista hengistä, on ne ajettava ensin pois, ja vasta sen jälkeen voidaan paneutua varsinaisen sairauden parantamiseen. Parantaja voi myös lähettää jonkun sukulaisen suorittamaan tehtävän, jonka tarkoitus on lepyttää esi-isiä ja jumalia. Lääkehoitoa ei kannata aloittaa ennen kuin sairauden syy on poistettu. Itse lääkeaineet, joita hankitaan juurista, lehdistä ja eläinten elimistä, eivät poikkea paljonkaan länsimaisista. 

  Talkkari arvelee, että nyt ei ole asiat oikealla tolalla, sillä mitä todennäköisemmin herra Emmanuel Eneh:ltä on mitä todennäköisemmin riistetty mahdollisuus saada lääketieteen Nobel- palkinto.

  Ei sen puoleen, on todellista rasismia ja varsinkin vihapuheita harrastettu "johtavaa" estraalitaitelijaa kohtaan, kun hän on kirjoittanut muutamaan otteeseen asiantuntevasti mm. siskonsa diabeteksesta, omasta alkoholisoitumisestaan ja miten tällaisten ihmisten elämä järjestetetään kohdalleen. Ja toki hänen evankelistinen taustansa on tunnettua, mutta ei kirkon piirissä tunnustettua.

  Siis tehkäämme selväksi, että " MD" Emmanuel Eneh:a,  barbimaista Johanna ( Mia Mari ) Tukiaista, sekä "Hello Kitty" pikkusiskoaan Juliaa kohtaan ei esitetä rasistia tai vihapuheisia näätälausuntoja.