maanantai 12. marraskuuta 2012

Norsunluutornien mureneminen

  On vale- lääkäriä, sisar- hento valkoista kuoleman enkeliä, ylinopeutta ajavia poliisipomoja, muuten vaan miesten painoa kyseleviä hätäkeskus- päivystäjiä ( pataan kun ottaa naiselta ) ja nyt sitten vielä se, että palomiehet sitten lähtevät olutvarkaisiin. Lopen suunnalla on lienee loppasuisia palomiehiä, kun nurin menneestä rekasta oluita evakoivat parempiin suihin.  Poliisi kuulemma tutkii asiaa . . . 
 Ja tosiaan, poliitikotkin koplaavat kaikenlaista ja . . .  sun muuta . . . 

  Talkkari muistaa, kun aikoinaan Haagan liikenneympyrässä otti ja levisi Koffin kaljarekan lasti, kummasti ympyrässä oleileviä metsien miehiä ilmaantui ja melkein pääsivät hamuamaan ylimääräistä B- vitamiinipommia. Oli siinä kuski ja muutaman poliisi hutkineet raivokkaasti rikki ehjiksi jääneitä pulikoita, ettei vaan olisi parempiin suihin päässyt normi- ihmisten ilta- ja saunakaljat.

  Ei taida olla oikein yhtään instanssia, mihin voisi kansa luottaa varaksettomasti, ei edes talkkareihin. Kas kun joku alalle opiskeleva talkkarinalkukin on loannut yhden yhteiskunnan tukipilareiden pilareista, jossain päin Savoa sekin tapahtui . . .