keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ympyrä sulkeutuu, Poliisihallitus tutkii

 Johan tässä kuukauden alkupuolella Talkkari visioi sitä, että kun Keskustan puoluepamput livahtivat hyvin ansaitulle lomalle Kanarialle, niin taatusti menevät katsomaan Tonni- Keiju Tukiaisen glamourista- barbi-nauha- topless- show:ta . . . ;
     http://talonmiesjulmajj.blogspot.fi/2012/11/kanarian-matkaa-pukkaa.html 

Eli, Talkkari osasi katsoa tulevaisuuteen ja ennustaa jäniksen papanoista, mitä tuleman piti. . .  Lienee joku kepu- pomoista saattoi olla "miehekkään kaljun suomalaisen miehen" joka lupasi maksaa Tuksun juomat Nauru- nimisessä juottolassa. Mutta lie puoluekuri tai "kaveria ei jätetä" - talvisodan henkeen oli herännyt ja olivat raahanneet maksajaksi ilmottautuneen takaoikealle.
  Tuksu ei viinan vetämisen ja maksullisten nimmarien antamisten lomassa huomannut tätä ja kun sampanjanjoille ei löytynyt maksajaa, niin Tuksu lyllersi karkuun, suorittain perinteiset "baarijuoksut".

  Olisikohan vielä jollain tapaa Tuksu jonkinmoinen poliittinen "uhka" malliin Silvio Berluscone, kun poliisihallitus on alkanut tutkimaan Keskustan puolujohdon ja piiripiälliköjen reissua . . .
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288518123631.html

  Mutta monista kyselyitä huolimatta, Talkkari ei ala ennustajaksi. Tai jos alkaisi, niin kaikki lottovoitothan ja varsinkin ne suurimmat miljoonapotit tipahtaisivat Talkkarin tilille.