maanantai 5. marraskuuta 2012

Talkkarin neuvontapalsta . . .siitä niin.

  Tassa on tipahdellut Talkkarin postiin ihmisiltä kyselyjä, miten voi ja kannattaa hoitaa pieniä ja isompiakin ongelmia makuukammarin puolella.

- Ensinmäinen kysyjä on nirppanokka, joka valittelee muijansa pahasta hajusta.
Talkkari vastaa: Kysymyksessä ei täysin ilmennyt, että missä päässä se paha haju on oikein lähtöisin. Mutta asian voi tavallaan ohittaa kahdella tapaa, ensinnäkin helpommin se sujuu menemällä nenälääkärille, niin tämä poistaa haistimesta hajureseptorit. Toisaalta kannattaa kokeilla esim. pyykkipoikaa tai nenän kokoon sopivia naisten intimiteettituotteita eli tampooneja. Tamppooneista tuli mieleen, kun Talkkarin yhdellä kaverilla ei ottanut loppuakseen verenvuoto nenästä. Tämä otti ja lainasi sen hetkiseltä ( ja jäi myös siihen hetkeen ) tyttöystävättäreltään tamppoonin. Loppuhan se verenvuoto, mutta kirurgia tarvittin poistamaan paisunut tollo sieraimesta.
  Se toinen tapa sietää vaimon pahaa hajua, on riipaista kunnon känni ja legendaarista Menen- partavettä pirskotella päälleen, pullo tai pari ensialkuun lie on riittävä annostus.

  - 35 v. vaimo kysyy, miten laistaa aviolliset oikeutensa ja velvollisuutensa.
Talkkari vastaa: Hui hai, miten tuossa iässä oleva nainen ei halua seksiä ? ? ? Jotain on likalla pääkopassa sekaisin. Tai sitten ei kainouttaan uskalla myöntää, että yks sun toinen käynyt pamputtamassa ja paikat eivät yksinkertaisesti kestä isomunaista aviomiestä.  Ja viimeisenä naulana voi toki kokeilla, että annat ukolle puukon käteen, riisut sen housut ja päätät, kummalla rakas aviomies oikein tökkää.

  - Ja seuraavassa kysymyksessä nainen valittaa, kun mies on käynyt kaljalla ja vaatii sitten seksiä.
Talkkari vastaa: Avioliiton auvoisaan olemiseen kuuluu ymmärtää toisten harrastuksia. Moni mies ei juo kaljaa vain janoonsa, vaan etsii oluesta sen syvimpiä viestejä menneisyydestä, onhan olutta pantu se muutama tuha vuotta. Toki voit jokusen kerran yllättää aviomieshesi, riipimällä vaikka punkusta kunnon jurrin ja vaatimalla vaatia seksiä . . . mutta tietynlaista heinotunteisuutta käyttäen, mutten äijälle menee ns. vehkeet lukkoon, eli sekin määrä seksiä  jää saamatta.

 Tällä kertaa ei Talkkari pysty enempää analysoimaan kysyjiä, vaan menee ja riipaisee kunnon maanantaikännin ja menee vonkaamaan tyttöystävältään pillua . . .  täytyyhän neuvot jollain tapaa testata, ettei ihan pelkillä puheilla ja mutu- tuntumalla mennä tälläkään kertaa.