sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Seksistä kysymys: Talkkari vastaa . . .

  Ja taas on se aika, jos ei kuukaudesta niin ainakin muutoin tyhjentää tietolaari epätietoisille, mm. seksin saralta.

  Eli ensinmäinen kysyy kalorien kulutuksista:
Orgasmin jälkeenhän sydän hakkaa aina kovasti niin olen miettinyt, että polttaako itse orgasmi myös kaloreita ja vahvistaako se sydänlihasta jotenkin? 
  Talkkari vastaa: Toki kaikki ns. ylimääräinen liikunta lisää laorien kulutusta ja mikä sen mukavampaa, kuin puolison kanssa pelehtiessä. Samalla tulee ensinnäkin kaksi ihmistä yhtyneeksi ja samoin kaksi halua tyydyteksi . . .  siis noin yleisellä tasolla. Ja tässä vähän faktaa: Seksissä kuluu kaloreita noin 100-200 (riippuu seksin laadusta), orgasmi lisää kalorinkulutusta noin 60-100 kcal, pitkä ja intensiivinen esileikki voi myös lisätä kalorienkulutusta. Eli on kannattavampaa olla kotona puolison kanssa ja vaikka alasti ajaa toisiaan takaa, sekä sitten kliimaksina hoitaa homma huojuvan keittöpöydän ääressä, tulee näet vähän lisää jännitysmomenttia mukaan ja syke säilyy korkeana . . .

Toinen hyväkäs kysyy:  Mitä voin tehdä, kun on tuo vehje "liian iso" ? 
  Talkkari vastaa: Jaahas, taas tällainen tapaus . . . likkaa ei olla venytetty tarpeeksi "sisäkumin" osalta tarpeeksi / lämmitetty tarpeeksi tai sukkahousut jääneet jalkaan . . . Mutta toisaalta, jos "vehje / vekotin" on todellakin iso, niin säkkipillin koon omaavia naisia on maailma pullollaan, jotka valittelevat partnereidensa vehkeiden riittämättömyydestä . . . eli vakoa on määrättömästi kynnettävänä . . . siis jos vehkeen vaan kestävät. Ron Jeremy lienee hyvä opettaja alalle, jos kumminkin Hollywood kiinnostaa . . . . 

Kolmas onnekas taasen utelee käteenvedosta: Vaimo uhkaa avioerolla, koska masturboin. 
  Talkkari vastaa: Siis ymmärtäin koko jutun niin akka tivaa, ketä ajattelet kun vetelet "harjanvartta eestaas kumikäsineet kädessä" . . . Mutta yks hailee, ken mistäkin pitää. Voit toki melkein visuoda ja kertoa valkoisen valheena, että muijasi mirriähän sinä ajattelet, kun miljonääriksi tulet taas kerran, puhtaana käteen. Toki pieni pikapalaveri ei ole pahitteeksi kysynnästä ja tarjonnasta . . . ja ihan liikemaailmasta kuultuna, joskushan ne kohtaavat tyydyttävinkin ellei peräti hedelmäsin tuloksin . . .


 Ja taas on pieni pakko Talkkarin riipaista pikku känni, että kuvitteellisesti visuaaliset kuvat ao. taphatumista saa pois verkkokalvoilta . . . .