maanantai 5. marraskuuta 2012

Tukiaisia maailmalle.

  On sitten yksittäisetkin kansalaiset alkaneet avustamaan vaikeuksissa olevia Eteläisen Euroopan valtioita. Joku helvetin Jormakalevi on löytänyt markkinaraon, miten ulkomailla viihtyviä eläkeläisiä autetaan kotimaan kaipuussa. Ne tukiaiset ja markkinaraot ovat itseasissa glamouriset Tukiaisten siskokset. Nuorempi ja kevyempi on kuulemma jäänyt / jätetty kotiin, sillä oletettavasti kuppi voisi maistua, kun Gran Canarialla ja vielä tarkemmin Playa del Ingesissä on viini halpaa ja makeaa. Mutta ei siinä kaikki sillä Nuppola, tuo 70- luvun hoilaaja- pikkusuuruus  on mahdollisesti voinut alkaa epsanijalaiseen tapaan, kun on asustellut Kanarialla jo pidemmän aikaa, alkaa huijaamaan turisteja aito espanjalaiseen tapaan.
  Toki Hello Kitty tuhkimolla:llä on kyllä voinut tulla ns. Force majeure suurempi voima estämässä, päästä mukaan aiheuttamaan suomalaissiirtolaisissa henkistä pahaaoloa, sillä eihän sitä paratiisissa pidä asuman koko aikaa.

  Talkkarin tarkistamattomien tietojen mukaan, on pakolaisten virta kääntynyt takaisin Afrikan suuntaan ja paikalliset viranomaiset ovat miettineet, miten palkita tämä uroteko. . . esimerkiksi arvonimellä: El Hierron "pikku"ruhtinatar . . . O`le. Ja paikallinen hammashuolto kiroaa ja kiittää, sillä monilla eläkeiläisillä on mennyt purukalusto uusiksi, kun laatta on lentänyt kohti atlantin aaltoja . . .