maanantai 19. marraskuuta 2012

Lotrailua . . .

  Yhä pahenevempi ongelma on kaduille kuseksivat jurriset, varsinkin viikonloppuisin. Lie ei ole enään lainkaan häpyä olla näyttämättä häpyä ja killuttimia kaiken kansan ihmeteltäväksi. Talkkari muistaa erään trendiravitolan ja varsinkin sen viereiden talon ja porttikongin. Siellä kyllä aamuyöllä lainehti ja haisi seuraavana aamunakin. Mutta kolleegat keksivät oivan keinon hoitaa ongelma kuntoon . . .  Ensinnäkin alkuun painepesurilla tuuppasivat vettä portin altä kuseksijoiden nilkoille, mutta kun tuli ns. rapakelit niin laittoivat suuttimen tai pari ylhäältä valuttamaan vienoa vesisadetta muistuttavasti.
  Maailmalla on hieman toiset konstit kunniassa ja Intiassa kadulle lorottajia odottaan jonkinmoinen epävireinen serenaadi:
http://www.mtv3.fi/matkailu/ulkomaat/artikkeli.shtml/1656064/kaduille-virtsaaminen-ongelma-intiassa--jarjeton-rajoituskeino-kayttoon

  Suomessa ei liene suuressa mittakaavassa kokeiltu ja voisi ajatella käyvän niin, että pillipiipari löytää huilunsa omasta perseestään ja rummun paukuttelija saisi rummusta. Paha vaan, että tavallisen ihmisen liemien laskelun kuvaaminen on tavallaan kiellettyä . . .  mutta oiheinen kuva Tampereelta menee julkkisista suurimman ( painonsa puolesta ) piikkiin ja on julkaistu ties missä ( ottaa ja voi nauttia, jos siltä tuntuu ):
http://www.seiska.fi/c/87840/1587_johanna.gif

 Ps. Mutta mikä valmistautuminen julkikuseskeluun . . . kumisaappaat jalassa . . . .