tiistai 30. lokakuuta 2012

Mökin myynti . . .

 Talkkarilla on jotain tietoa ja kutinaa, miten mummonmökki / omakotitalo /asunto- osake pannaa ns. lihoiksi. Onhan siinä, joskus hommaa a) jos dokumentit pitää päivittää b) hoitaa neuvottelut pers`aukisen ostajaehdokkaiden saattaamisessa oikeaan tasoon, siis mihin heillä on todella varaa.

   Tottahan toki ja kun erään sarjan katsojatilastot alkavat menemään alaspäin, niin hihasta vedetään entinen piilovähemmistöön ja siitä psykiatrisen hoidon avulla irtipäässyttä yritittänyttä nykyään stylistinä toimivaa taas " rääkätään". Eli kyseessä on ihan itse mahtava monitoimimies  T. Loman. Niin ja päällepasmarinän on itse Kaisa- Kiinteistö- Kaisa, tuo myyntitykki vailla vertaa ... kämppä kuin kämppä menee kaupaksi.

 Mutta, ei auttanut katsojaluvuissa lopetetun imetyksen (ennalta ilmoitettu päätös ) ja niin ainakin yhden, ellei peräti kaksi toivotonta tapausta ole ottanut työn alle, myyntiin katsojalukuja kohottamaan:
  Gustatssonin Jutan ent. Jussila os. Virtanen ent, poliisi siis koulutukseltaan ) joka lie vieläkin jollaintapaa häärää ternimaito tuotteiden kanssa. No aloitteleva julkkis löytää julkkisen, mutta mikä onkaan lopputulos Jussilan " kartanon" myynnin kanssa ? ? Hitti vai floppi  . . . vai vaietaanko juttu loppuen lopuksi ???
   Toinen kohde on Esson baarin juttujen mukaan ns. hiljaisessa, helvetin hiljaisessa myynnissä. Ja toki sen ymmärtää, kun kyseessä on jokinmoinen glamourisen ongelmainen kohde . . .

  Talkkarin ( toistaiseksi ) tarkistamattomien tietojen mukaan kuulemma on ns. Jollashovi olisi myynnissä . . . On varmaan barbimaisten nauhatanssijoiden äidillä mennyt kuppi nurin ja edelleen on kironnut, että olisi mies vaan aikoinaan roiskinut reisille kummankin glamourisen tyttären siittämisajankohtana. Tai sitten ao. hallituksessa on päätetty, ettei moinen meno ole eduksi yhtiölle. Kas kun asunto- osakeyhtiön hallituksella on mahdollisuus ottaa asunto haltuunsa mm. liian villin tai rietastelevan elämän takia.
   Kiitoksen tai rukouksen, hiljaisen sellaisen on varmaan ympäristössä asuvat lausahtaneet iltarukouksissaan. Kirouksen taasen vähenevissä kyydeistä tässä alkavassa taantumassa / lamassa heittää taksit.