perjantai 13. syyskuuta 2013

"´Baanalle" ja vaate"huoltoa" . . .

  Jaahas, se on taas viikonloppu ja tietysti Mia Mari Johannalla on "keikka" jossain . . . ravintolaksi itseään kutsuvaksi paikassa, "Baana" tai jotain sinne päin sen nimi oli. Sillä talkkarien salaseuran salaisen asimiehen txt- viesti oli "hieman" epäselvä, Kuusankoskelta. Tosin nyt on 13:sta päivä ja perjantai, joten kaikkihan on mahdollista.

  Mutta jos on ongelmaa, niin siihen löytyy aina joku glamourinen ratkaisu ja Talkkari antaa sen. Eli muuttohässäkässä jäi pyykkiä pesemättä "paljon" kuulemma. Huihai, eli nyt kannattaa iskeä "simpukkarakoon" haisee tai ei.
  Eli nyt kannattaa Mia Mari Johannan laittaa myyntiin se pesemätön pyykki . . . eritoten varsinkin alusvaateet . . . menekki on kuulemma pervojen joukossa taattu . . . Talkkari kun on joskus joutunut menemään ns. pervojen asuntoihin korjaamaan yhtä sun toista rikkoutunutta, niin kaikenlaista on nähty . . . Eli alla vinkkiä ihan käytettäväksi ja ilman rojatteja tai paskaisia pikkuhousuja . . .

 Tässä siis vapaasti Mia Mari Johannalle käytettäväksi ns. myynti- ilmoitus:

 Myyn glmourisia alusasuja, joita on pidetty erilaisia aikoja päällä . Kaikki eritteet löytyy, paitsi miesten eritteet, toistaiseksi vielä. Ja kenkiinkin voin tehdä muutakin, kuin jalkahien hajua. Sekä glamuorisia eroottis- kristillisiä tylli- yms. asuja, suoraan Miamista. Ja hankittu hyvällä maulla, totta kai.

  Rahat suoraan tilille ja saat, jos saat ostamasi tuoteen suuren menekin takia. Käteiskaupassa rahat suoraan pinkkiin meikkipussukaniini.
Yhteydenotot suoraan tänne: http://www.dollsdancers.fi/yhteys.html 
Ja valitettava "häätöilmoitus" kaikessa karmeussaan:
 http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-muutti-kaverit-pesevat-pyykit/1017412