tiistai 3. syyskuuta 2013

Spekuulations . . .

  Talkkarin salaseuran salainen m.m.j.t- yksikkö, vaikkakin on dataa saanut palkatulta sala- aisiamieheltä, niin on lyönyt viisaat päänsä yhteen ja alkanut vahvasti (jo aikaisemminkin) epäilemään Tukiaisen- klaanin ja muutaman muunkin postauksia ja toimintaa . . . Ja nyt vain kyseessä on kyseenlaiset "jutut" . . . vaikka olevat olevinaan ns. selvää kauraa .

  Ensinnäkin, onkohan "pappamuratin" runosuoni kukkinut ihan omasta kädestä näppäimistölle ? ? Ettei vaan pelissä ole ollut "mammamuratti" . . . tuo nyt kasvoton "taustapiru" joka nuoruudessaan on ollut jossain kauneuskilpailussa . . . No, voipi olla että äiti onkin kertonut satuja "pikku" (helvetin kauan aikaa sitten) että toinen alemmuuden tunteessaan tuntisi itsensä glamourisen kauniiksi . . .
  Ja sama kaava, ihan varmuudeksi on esitetty seuraavalle, Julialle . . . Tosin mahdolliset "ongelmat" esim.  PFAS (partial fetal alcohol syndrome) tai ARND (alcohol related neurobehavioral disorder) ovat aiheuttaneet sen, että iso (todellakin)sisko on vienyt toista, kuin kuoriämpäriä ympäri savolaista "sikalaa" . . .

  Toiseksi, mikäköhän on koirien kohtalo tälllä hetkellä ? ?  Mia Mari Johannan, glamourin jotenkin tuntien (kansa) niin johan olisi kuvaa ja videota pukannut maailmalle . . . ja eläinlääkäri olisi tietysti kyynelehtien pyytänyt anteeksi tekoaan . . .  toki tapahtuma olisi kaiken kansan nähtävänä . . . (vielä lienee hakusessa statistikoirat ja Jarna) mutta hiljaista "seitsämännessä" taivaassa.

  Kolmanneksi, itse uusi galmourinen asunto . . . No jaa, Talkkari moni muukin ammattikollega vaan toteaa: On vuokranantajan markkinnat  . . . 1 kuukauden vuokra etukäteen ja vähintään pari vakuudeksi. . . unohtamatta luottotietojen tarkastuksia ja tiettyjä muita "rajoituksia" . . . esim. kotieläimet . . . sun muuta glamouriset toimet . . . Taustatkin kuulemma tarkistetaan ja suosittelijoita kysellään . . . Mitenköhän niitä antaa isä ja äiti ? Tai Udi, Urban tai Kyösti / Kopi . . . Talkkarille vaan on jäänyt epäselväksi . . . kumpi vai kumpikin . . . ihan veljesrakkaudesta . . .
(päivitys: 04.09.2013 Asuntoa ei ole vielä vuokrattu kenellekkään)

  Ei helvete . . alkaa Talkkarin pakki porisemaan siihen malliin, ettei ennään (taaskaan) pysty empää visioimaan tai kommentoimaan . . . siis huussi kutsuu ja lienee siellä tullaan viettämään tovi jos toinen, taas. Helvettu, kun Talkkarilla on vilkas mielihuvitus ja herkkä vatsa.