maanantai 9. syyskuuta 2013

Odotusta, ainakin ilmassa . . .

  Jälleen susijengi koripallossa teki mitä piti, nuiji venäläiset maanrakoon. Tukiaisen ex- poikaystävät itärajalta varmaan vuodattavat kyyneleen jos toisenkin, siis koripallon takia vaikka jollain tapaa itse glamuorinen suuruus muistuttaa "koripalloa" joltain osin:
http://i.imgur.com/lPnPZMb.png

  Entisen ESSON:n baarissa käy kuhina muuallakin kuin keskikurahanalla, sillä epävirallinen vedonlyönti käy kuumana . . . huomista ajatellen. Mutta kukaan ei ottanut huomioon sitä vaihtoehtoa, itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) onkin matkustamassa Ranskaan.
  Onkohan kyseessä ns. ranskalainen visiitti vai on oleskelusta tulossa pidemmänaikainen toimenpide. Talkkari on kyllä sitä mieltä, jos Mia Mari Johanna glamourisesti eksyy Champagen maakuntaan, niin ei taatusti lähde sieltä, ennen kuin viimeinenkin tilkka on imetty kitusiin . . . Siis emme mahdollisesti taida (toivottavasti) kuulla sitten Mia Mari Johannasta mitään . . .
  Vai olisko Moulin Rouge: n väen kanssa tulossa glamourista yhteystyötä ? Ja kauan odotettu maailmankiertue toteutuu . . .

  Toisaalta voi olla niin, että Neuvosto- Suomen viranomaiset ovat suunnitelmien tiellä . . . Huomisella kun on "esiintyminen" Helsingin käräjäoikeudessa, kera ex- puolison . . . Talkkari on melkein lyönyt glamourisen suuren summan vetoa, että vielä tänään tapahtuu ns. pystynouto Jollashovista.