lauantai 14. syyskuuta 2013

Fanitusta . . .

  Monella julkkiksella ja vähän vähemmälläkin julkkiksella on faneja, jotkut ovat oikein laittaneet elämänsä peliin seuratakseen idoliaan. Jotkut jopa ovat tunkeutuneet idolinsa elämään ja siinä on sitten voitu tarvita virkavallan apua, varsinkin amerikan Miamissa . . . Mutta nyt on sitten "löydetty" glamourisen Mia Mari Johanna:llekin yksi tosi fani, tahtomattaan tai ei.
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Johanna-Tukuaisen-yksi-faneista-ns-seksimummo/1017465

  Onhan se hienoa, että vanhoillakin ihmisillä on jotain tai joku päämäärä loppuelämälle. Kyseinen "seksi"mummo on / oli kuulemma oikea "peto" ollut aikoinaan ja vienyt helvaten monelta pojalta poikuuden, sekä opettanut nämä "käyttämään" naista oikein . . . oikea puumien puuma.
  Kyllä täytyy Talkkarinkin myöntää, että polvet kerran jos toisenkin notkahtelisivat tämän ladyn haarojen välissä ja monella onkin niin käynyt . . . Talkkarin kategorian mukaan tämä "seksimummo" onkin jonkinmoinen "opettaja" Mia Mari Johannalle . . . kas kun biologinen kello tikittää 35- vuotiaalla kristillis- eroottisella Hello Kitty- nauha tasajalka tanssijalla . . .

  Talkkarien salaseuran salainen asiamies ei vielä ole raportoinut viimeisimmästä "keikasta" mutta kumminkin mukana EI OLLUT tämä kokoonpano:
http://www.dollsdancers.fi/esiintyjat.html