maanantai 2. syyskuuta 2013

Hiljaisuus . . .

  On viikonloppuna tullut "pari" pikku uutista maailmalta ja yksi suuri: SUOMI "teurasti" RUOTSI:n lätkässä . . . ja ne pikku- uutisen on sitten, että Mia Mari Johanna kera glamourisen seurueensa kanssa järjestänyt "ohjelmaa" ja glamourisesti veret seisauttava "uhkaus" erään lehden päätoimittajille, nykyisella ja entiselle, sekä toimitukselle myös lienee ultimatium on tarkoitettu . . . Määräaikaan on näillä näppäimillä aikaa alle 6 tuntia, joten suurella glamourisella mielenkiinnolla odotellaan ja pelätään tulosta.
  Alkaako poliisi mobilisoimaan joukkoja pahantekijöiden saamiseksi samantein oikeuden eteen ja tuomiolle . . . Ja onko Miamissa NSA ja FBI valmiina, jos jo glamourisesti syylliseksi Mia Mari Johannan toimesta on päätetty, yrittävät livahtaa pakoon Karman lakia. Tulee vaan mieleen myös Hitlerin Saksa ja Neuvostoliiton Stalin . . . Tuomio on päätetty ennen hutkintaa . . .  

  Sentään Mia Mari Johanna ei henkeä halua keneltäkään riistää, sillä taannoin oikeuden istunnossa valan velvoittamana ja kertomuksensa mukaan, ei osaa lyödä edes kämmenellä toista henkilöä . . .  pullosta ja muita astaloista voi kukin asioista kiinnostunut kaivaa tietoa. Toki tiettyjen "aineiden" vaikutuksen alaisena lienee ei siinä tilassa "ole ihmisiä olemassa" demoneja yms. muita ökkömökköjä lienee ei lasketa mukaan . . .

  No huomenna on päivä uusi ja sitten tiedämme, missä maailma makaa ja mikä glamourinen lopputulos . . .

  Talkkari vaan myös ihmettelee ja myös onnittelee, JOS on käynyt niin hyvin, että The Kooma Julia on päässyt kuiville . .Varkaus- Porvoo- Miami akselilla, vaikka pienestä "hairahduksesta" johtuen tai siitä syystä rakkaus kariutui, mutta kaikkea ei ole kiveen hakattu . . . Paitsi 10- käskyä . . . jota väki lähi- idässä etsii . . .