torstai 12. syyskuuta 2013

Tositeeveetä pukkaa . . .

  Mia Mari Johannalla ja Julialla on ollut muutama reality- sarjan tapainen telkkarissa, mutta ei ole kantanut glamourisesti edes Miamiseen asti . . . Hääsekoilu ja Eesti / Viro- sekoilu . . . Mutta kun savolaisista on kysymys (Talkkari pyytää anteeksi etukäteen muilta savolaisnaisilta) niin Tukiaisen suvun nuorin naispuoleinen ( kolmas kerta toden sanoo  ? ? ? ) on itsensä tyrkyttänyt johonkin maalaistalon paskanluonti- leikkiin mukaan . . . Talkkarin täytyy kyllä todeta, että photosoppaamaton kuva kyllä on edukseen (ainakin vielä, 24 v.) uudeksi emännäksi jollekin sikatilalle . . . Kauniin oloinen naama sotamaalauksessa, kumitissit ja pearsjalkainen ( pienehkö perse toistaiseksi, mutta tönkkösääret) . . . siis aitoa savolaista- maatila- rotua . . .

  Mutta isosisko ( kokonsa puolestakin) on hieman "riemastunut" . . . 3:nen siskonsa tulosta "julkisuuteen" . . . siis kolmas sisko tulee siitä, että Mia Mari Johanna laskee jutun lienee seuraavasti; Minä ja yksi, Julia on kakkonen ja kolmantena sitten tulee Jasmine . . . Siis aivan täydellistä Tukiais- logiikkaa . . .

  Lähes samalla konseptilla Jasminen menee . . . taiteellisia alastonkuvia, teatterissa "näyttelyä" siis jonkinmoinen avustaja, pari mainosta, kumitissit ja nyt sitten "pulpahtaminen" pinnalle . . . mutta mihin . . . Siis kun Ruottinmaalla ei oikein kunnolla päässyt julkisuuteen, niin sitten entisessä armaassa kotimaassa Suomessa, missä kaksi muuta siskoa on kiitettävästi "avanneet" ns. latua . . . Ja isällä senkun psykoosi edelleen syvenee . . . mutta lienee siinäkin aletaan olla jo melkein pohjalla. glamuorisesti  ? ? ?

 Talkkari ainakin aikoo katsoa, jokusen kerran ao. ohjelmaa . . . pienessä sievässä tosin . . . Ja jos viikolla ohjelma pukkaa ulos, niin seuraava jos toinenkin päivä on taatusti vapaata, siis Talkkarilla.

  Mutta Mia Mari Johanalla on ehkä pienoinen ongelma . . . kesä on loppu ja Albertinkadun kämppäkin on kuulemma "siinä kintahalla" niin talkkarien salaseuran erikoisasiamies onkin laitettu etsimään tietoa tulevasti . . . kera sopu- teltan . . . Täytyyhän sitä auttaa tarvitsevaa, jos ei löydy sijaa majatalossa . . . Kerta ulosheitto Jollashovista ei mennyt Mia Mari Johannan glamourisen mielen mukaan . . . Nooh, vuokralaisten irtisanomisia yms, muita glamourisia koukeroita onkin Oikeusministeriössä, oikein ylityönä alettu muuttamaan . . . ja ensin asetuksella ja myöhemmin lainmutoksella . . Ike lienee on laittanut "rattaat pyörimään" . . . tekstarilla . . . .