sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syytteitä "pukkaa" taas.

  Kun ei glamourinen Hovirannan sikajuhlien keikka totetunut ihan "teknisistä" syistä johtuen, niin jotenkin luppoaikaa piti tehokkaasti käyttää hyväksi. Ja mikä sen "tuottoisempaa" kuin laittaa juristiNI tehtailemalla syytteitä . . . Ja nyt ovat myös tulilinjalla, glamourisen elämän ja perheen "maineen" pilanneet HYMY ja sen väki. Myöskin osansa saa Metrotuotanto, että sielläkin päin voi alkaa raapimaan rahaa kasaan ja toki vaaleanpunaiseen HelloKitty- matkalaukkuun . . .

  Itse glamourinen suuruus (edelleen painonsa puolesta) onkin jo ruotinut tollukkatanssioiden sivuilla, omaan taattuun verbaaliseen tapaansa (sentään 4:n L:n ylioppilas) . . . Juristini laatii tällä hetkellä teistä syytettä poliiseille ja jos uskallatte tehdä yhtään vielä mitään muuta, niin korvausvaatimus ei ole silloin enää 100 000e vaan se on ihan jotain muuta! Senkin SIAT, tiedätte mistä minä puhun!!!!!!

  Talkkari vaan toteaa, että vähän ollaan "pihalla" asioista . . . Talkkari ei ota kantaa (vielä) itse syytöksiin, vaan miten homma menee perinteisen kaavan mukaan . . . kerta näin "raskaista" asioista on kysymys.
  Juristi taitaa vain laatia (jos laatii) suuressa viisaudessaan vain tutkintapyynnön poliisille. Sillä jos rikosilmoituksen tekee, se on varsinkin tässä tapauksessa kaksiteräinen miekka, voi joutua (taas) itse sinne syytettyjen penkille. Tosin tuttuahan se on Mia Mari Johannalle.
  Sillä jos juristi ei ole jurrissa oleva Jarna niin tämä tietää sen, että ensin poliisi tutkii ja syyttäjä päättää viimekädessä syytteiden muodosta sekä tuomari tuomitsee. Toki asianosaisella on oikeus vaatia raskaampaa syytettä, mutta . . .

  Eiköhän osapuolet pääse johonkin sopivaan lopputulokseen:
Järjestetään glamourinen lehdistökonferenssi, jossa Tukiaiseen "rekistöröityneet" koiraparat palautetaan, tarkistetaan paino tarkistetulla vaa`alla ( pitäisi kestää noin 150 kg.) jonka jälkeen voidaan laskea IBM ja Tukiainen saisi esittää sen Sikajuhliin suunnittelemansa uuden koreografian . . . loppuhuipennukseksi ja toki maksu tapahtuu glamourisesti suoraan meikkipussukkaan.