tiistai 17. syyskuuta 2013

Lupauksia . . .

  Talkkarin riemastuksissaan huomannut, että Julia "the Kooma" onkin tulossa järkiinsä, siis vasta tulossa. Sillä aikoinaanhan likka myönti olleen pitkän putken päällä ja myöskin alkoholisoitumisen, leka jos toinen vinkkua päivän ratoksi . . . Iso kuviittelinen käsi tästä totuuden myöntämisestä, ellei siinä ole säälin tai julkisuuden hakua, glamouriseen tapaan.

  Talkkarien salaseuran salainen agentti kaivoi vähän tietoa, mutta helvetin varovasti . . . onhan kyseessä sentään 1% "jengi ja Woman`s MC, ilman moottoripyöriä ja promillet pyörii 1- 3:nen välillä . . . Jarna on todellakin tunnettu ja pelätty tapaus asuinkuntansa Valintatalossa . . . Ja vähän muuallakin . . . Siinä paikallisen ALKO:n kulmilta saatu tieto . . .

  Mutta jälleen elämäänsä kuntoon yrittävään Julia "the Kooma" Tukiaiseen . . . Joku on "väittänyt" että tämä olisi yrittänyt jonkinmoista itsaria tsm. glamourisen päiviensä päättämistä, niin eihän noin elämänhaluinen neitokainen voi niin tehdä ja eihän se vehnäjauhoa syömällä onnistu.
  Ohessa naisen vuodatusta yhdestä julkaisusta:
http://iltamakasiini.fi/julia-tukiainen-sairaalassa-nyt-muutan-elamani-suunnan/
Muuttaa ja muuttaa . . . Kerta on myöntänyt kupin maistuvan, niin ei se seuraavallakaan kertaa jää siihen yhteen iltaan. Sisko- rakas- paras viimeistään siitä pitää huolen . . . kuten aikaisemminkin, glamourisesti.

  Eli olikohan tämä 20 kerta ja luultavasti Talkkarin:kin arvoiden mukaan vuoden vaihteeseen mennessä on luku 30 täynnä . . .