lauantai 7. syyskuuta 2013

Paluu rikospaikalle . . . ? ? ?

  Tai siis oikeammin "sen" läheisyyteen, noin jokusen sadan metrin päähän glamourisen rättärin väliaikais- sijoituspaikasta Peltosaaressa, siinä radan toisella puolella . . . on "keikka" tänään (jos on) . . . Lienee kyseessä on pelkkä sattuma tai sitten itse Mia Mari Johanna ei muista sitä . . . tai glamourisesti halua muistaa . . . Keikka kuin keikka, ja rahat meikkipussukaan . . . Tarviihan mm. koirat, uusi asunto (pinkki maali seiniin yms.) ja sen sisustustaminen . . . ööö HelloKitty- krääsällä, hyvällä maulla totta kai.

  Mutta eilisellä oli talkkarien salaseuran salainen asiamies liikenteessä ja tarkasti muutaman asian, Ei ollut ilmestynyt Talkilatien pihaan roskalavaa tai ei edes euro- lavaa.Tuskin itseään kunnioittava liikennötsijä viikonloppua tuhlaa moiseen ja kun maksun saantikin on epävarmaa. Ja Mia Mari Johannan posti on käännetty menemään siihen jo kerran tuhottuun ja kuuluisaan postilaatikkoon ja ihan samaiseen osoitteeseen.

  Ja taitaa melko varmasti odottaa ns. pystynouto molempia, siis Aertoa ja Mia Mari Johannaa jos eilisellä eivät käyneet ilmottautumassa jossain alioikeudessa. Kuulemma näin on joskus tapana tehdä, jos on "unohtunut" edellinen oikeuden istunto. Voipi olla siis mahdollista, että toinen tai kumpainenkin pääsevät ennen oikeudenkäyntiä, nauttimaan valtion tarjoamasta yösijasta . . . ihan varmuuden vuoksi.