tiistai 10. syyskuuta 2013

Glamourinen "esitys" . . .

  Tänään on alkanut tai oikeammin olisi pitänyt alkaa glamourinen oikeudenkäynti Helsingin käräjäoikeudessa, mutta toki maailman tähtien tyyliin itse toinen päätähti on myöhässä. Nopeammin ehti Arto Lapista junalla tulla ja olla paikalla selvinpäin, kuin Mia Mari Johanna . . . ja varmaan jälleen yhteiskunnan kustantama asianajaja joutuu pakertamaan koko palkkionsa edestä . . . Että Mia Mari Johanna saadaan paikalle, edes jurrissa.

  Talkkarien salaseuran salainen asiamies on paikalla valmiina raportoimaan, toki oikeussalin ulkopuolelta laillisesti mitä mm. "todistaja" Julia "the Kooma" Tukiainen muistaa aiheesta, jos muistaa . . . Ja toki puhuen niin totta, kuin osaa . . .
  Oli lienee jäänyt Mia Mari Johannalta sienestys kesken, kerta oli jäänyt kumisaappaat ja ei niin glamouriset vaatteet päälle ja siniseen muovipussukkaan oli piiloitettu se kuuluisa pinkki meikkipussukka . . . ja varmaan oli sieniveitsi jäänyt turvatarkastuksen hellään huomaan. Mutta missä on aito LouisVuitton kassi ? ? ?
 Kuva kumisaappaista: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559373_4050629058855_1228470923_n.jpg

  Ja vihdoin ja viimein pääsee oikeudenkäynti alkamaan . . . Ja paikalle on myös raahautunut manageri Jarna . . . Toki totuttuun tapaan oikeudenkäynti alkoi . . . edelleenkään Mia Mari Johanna ei osaa lyödä ja shampanjalasikin oli vain "livennyt" kädestä . . . ja jostain kumman syystä oli lasin kanta ja jalka jäänyt Mia Mari Johannan käteen . . .
  Samoin erittäin laveasti "tohtori" Tukiainen kertoi muistista ja sen käyttäytymisestä, myöskin alkoholin vaikutuksen alaisena. Salaiselta asiamieheltä meni vähän ohi, kun joutui nauramaan käsiinsä, että tuliko myös käydyksi läpi erilaisten mielialalääkkeiden vaikutusta muistiin. "Tohtori" Tukiainenhan tietää . . .

  Ja tottahan toki, kun todistaja Julia "the Kooma" Tukiaisen oli aika astua "estraadille" . . . tapahtui "se" jälleen . . . glamourinen myöhästyminen, Miamilaiseen tyyliin . . . totta kai.
  Sentään vihdoin viimein the Kooma saapui paikalle punaisella rättärillä. Oli kuulemma koomista katsoa, miten Julia "the Kooma" käveli parkkipaikalta ja yritti useampaan kertaan päästä, edes turvatarkastukseen . . . Mutta kun hätä oli suurin, niin huolehtiva manageri Jarna oli lähellä . . . ja kädestä pitäen ensin kuljetti todistajan sivummalle . . .  ja sitten turvatarkastuksen ohi. "Kooman" todistelu oli mitä oli ja ns. täysin soosissa, eikä mitään tolkkua ei meinannut tulla . . .Ja asuu kuulemma Helsinginkadulla . . .

  Jo ennen oikeudenkäynnin loppua tuomari päätti, että jutusta tullaan antamaan kansliatuomio. Syyttäjä on vaatinut 6 kuukautta ehdotonta vankeutta ja lienee mitään kohtuullistamisia ei ole tulossa.

  Ennakkotietona voidaan todeta, että Arto Lansmanin kaulaan kapsahtanut tumma nainen oli paikallinen vain fani . . . eikä mikään uusi tyttöystävä . . .
  Ja vähän kevennyksenä: https://www.youtube.com/watch?v=m30hP-P1kfk
  Sekä Artolla ei ole mitään rikosrekisteriä . . . vaikka Mia Mari Johanna muuta väittää. Ja oikeudessa tuli myös todetuksi, että ei ole Artolla vakinaista osoitetta . . . varmaan kotaa kairassa ei lasketa vakituiseksi osoitteeksi . . .

Lisää on tulossa, jahka talkkarien salaseuran salainen asiamies saa tietonsa purettua.