tiistai 3. syyskuuta 2013

Henkistä asiaa(kin) . . .

  On pappamuratti sitten "herännyt" horroksestaan tai sitten itse mamma on käskyttänyt, että nyt koko touhulle täytyy saa stoppi, vaikka se ei olesi glamourinen.
  Pappa oli kirjallisessa muodossa paheksunut 35- vuotiaan tyttären toimia ja ottamaan vastuuta elämästään . . . Tosin taisi unohtua se, että savon suunnalta kun ollaan kotoisin niin perinteisesti vastuu siirtyy kuulujalle / vastapuolelle. Mia Mari Johanna sitten antanut "palaa" glamourisesti takaisin . . . eihän Mia Mari Johanna paljastanut kirjoituksessaan, että isällä on "joku" sairaus . . . Nyt menit kuitenkin liian pitkälle, joulun solvaukset sinulta vielä kestin koska tiedän että olet psyykkisesti sairas. Ja kaiken kukkuraksi paljastanut Upsalan ekonomien taloustilanteen: Et ole "heittämässä" minua Jollaksesta ulos minkään muun kuin sinun ja äidin taloudellisten ongelmien takia johon ITSE olette ajaneet itsenne.
  Ja samaan syssyyn Mia Mari Johanna on alkanut kieltämään kaikkivaltiaan Jumalan . . . Talkkarin mielestä se tarkoittaa sitä, että nyt voi ryypätäja remuta myös sunnuntaisin . . . lienee Mia Mari Johannan on eittämättä sitä harjoitellutkin, siis ei tarvitse pohtia enään sitä miksi Mia Mari Johanna on mahdollisesti saattanut vetää lärvit (aineista viis) myös sunnuntaisin ja muina kirkollisina juhlapyhinä, vaikkakin on glamourisesti ollut kunnon kristitty.

  Kun hätä on suurin, niin apukin on on lähellä:
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Uusi-makea-kotini-Stadin-keskustassa/1016071
Ja tästä kuvasta tuli välittömästi muutama soitto talkkarien salaseuran jäseniltä . . . sieltä päin, mutta ei se Albertinkadun glamourinen osoite . . . Lienee ateistiksi käänytmisen kunniaksi on Mia Mari Johanna riipaissut pienet kännit ja kordinaatit ovat olleet siten hakusessa.
   Varmaan kyseisen talon ja vähän sen ynmpäristössäkin on lakanut lukkoseppien kulta- aika, turvalukkoja asennellaan ja kiinteistöjen lukistusta vahvistetaan . . .