sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sunnuntain . . . hupia.

  Kun julkkismaailmalta ole mitään ihan erikoista kuullut ( mukaanlukien Tukiainen ja BB- julkkis osio) niin katsotaan menneitä ja visioidaan vähän tuleviakin . . .

  Kuulemma Andy (Antti Hulkko) sai sääntörikkomuksesta johtuen "kenkää" talosta . . . Eli, Antti parka . . . vai pidemminkin onnea . . ulkona kun "löytyy viihdeaineita" vapaammin  ???

  Jonkimoinen tuheron- näyttö riitakin oli  . . . ja kansa nyt arvuutelee karvoista ja / tai niiden puutteesta . . . Mutta eiköhän tämäkin epäselvyys "avaudu" kansalle . . . Talkkari kun tietää, mutta ei kerro . . .

  Ja viimeisempänä, mutta ei vähäisempänä (painonsa puolestakin) ruodituksi osuu (ei voi olla osumatta) on itse glamourisen- kristillis- eroottinen tanssijatar Mia Mari Johanna.
  Rakas- paras- sisko on parantumassa Meilahden siellä osastolla, missä on se glamourinen merinäköala . . . Ja kuulemma "pappa- muratti" käy tiivisti katsomanssa Juliaa . . . jopa niin kiire on ollut, että ei ihan laillista pysäköintipaikkaa ole löytynyt, niin ensimäiselle vopivalle paikalle vaan.  Samoin myös taannoisessa "keikassa" oikeustalolla sattumoisin käytetiin ajokiellossa olevaa rättäriä . . . Mutta tarkoitushan saa aina pyhittää keinot . . . Glamouriseen tapaan , A`la mallia Tukiainen . . .  Upsalan ekonomien maustein . . . Epsanjasta.