maanantai 9. syyskuuta 2013

Pystynouto . . . "Failed" . . .

  Tapahtui Helsingin poliisilaitoksella, siellä jossain . . . (Talkkari modertoinut tiettyjä taktisia yms. asioita, melkein poliisin pyynnöstä)

  Päällikkö alkavan vuoron edessä; Jaahas, se on sitten se ilta . . . jolloin paikalla olevat poliisit kalpenevat . . . Partiot se ja se lähtevät Talkilatielle noutamaan henkilöä, kerta ei ollut ilmottautunut perjantaina . . . neljä poliisi kalpenee entisestään ja loput huokaisevat helpotuksesta.
  Päällikkö: Ja nämä kaksi määrättyä partiota jä vielä vähäksi aikaa tänne, niin sovitaan kuvioista . . . muut lähtevät ulos . . .
  Päällikkö: Nonniin, ei tämä mikään ihannekeikka ole, joten tarkistetaan ne rokotukset ensin . . . jaa kaikilla on siltä osin kunnossa, entä koira ? ? ?  Päällikkö jatkaa: Tilaatte sitten ambulanssin paikalle valmiiksi . . . Lienee meidän on parempi odottaa lähempää puolta yötä, ovat varmaan jo sen verran nauttineet että eivät laita kovin paljoa kampoihin . . . Niin ja varokaa sen pikkusiskoa, osaa kuulemma king-fu:ta joten varovasti poijaat (päällikkö pohjanmaalta kotoisin ja tiukan paikan tullen murre pulpahtaa pintaan) . . . Niin ja ottakaahan varushvarastoltaha ne isomimmat pullot kaasua, ne joita käytetään jouhassa (joukkojen hallinnassa, poliisien erikoisyksikkö).  

 Ja jutun juonen ja nopeiden käänteiden takia tai vuoksi ei voikkaan Talkkarin jatkaa vilkasta visiointiaan enään . . . 

  Sillä tuttavallisemmin "pappamuratti" on tänään päivällä kutsunut virkavallan apuun, että yhden glamourisen loisen saisi häädettyä Jollashovista . . . Kun normi- tuholaistorjunta ei siihen suostunut. Eli lyhyesti virsi toistaiseksi kaunis . . . ja toki poliisin kolkutellessa ovelle, niin glamuorinen vastaus oli odotetusti . ..  Ei täällä ole ketään kotona . . . Lienee "the Kooma" ollut lausahduksen takana. . .  Mutta lopputulemana oli se, että Mia Mari Johanna "siirtyi" punaiseen farmaritaksiin . . . tietoa ei ole edes talkkarien salaseuran salaisella agentilla, montako koiraa oli mukana . . . Kas kun agentilla pukkasi ruokatunti ja paskahätä samaan aikaan . . .

  Mutta yhtä kaikki, vaikkei itse glamourinen suuruun ole kirjoilla Jollashovissa, niin kansa peljätköön kovia kokeneen postilaatikon puolesta . . . Mia Mari Johannan posti on edelleen käännettynä Takilatielle Jollashoviin . . . siis odotetavissa epämääräisiin aikoihin käyntejä vähintään portinpielessä . . . Ja vertahyytävää ulvontaa kohti kuuta, näkyi se tai ei . . .
  Sekä toivoa sopii, että kaikki HelloKitty- härpäkkeet ovat tulleet mukaan, mukaan lukien hammasharja . . .